Едва преди десетина години трябваше да проверяваме програмата на телевизията

...
Едва преди десетина години трябваше да проверяваме програмата на телевизията
Коментари Харесай

Свободата да избираш кога и какво да гледаш

Едва преди десетина години трябваше да ревизираме програмата на малкия екран и да сме в прецизен час пред екрана, с цел да гледаме обичаното си предаване или спортна среща. Следенето на обичан сериал пък беше същинско тестване, тъй като се постановяваше да съобразим целия си темп на живот с това по кое време се излъчва. Новите технологии изпратиха този метод на “линейно ” гледане на телевизия в предишното, а разпространяването на ТВ наличие към този момент е част от обичайните услуги на телекоми като А1, които не стопират да се усъвършенстват.

, които А1 предлага от началото на април, дават още по-голяма независимост и еластичност на избора на канали и стрийминг услуги. За първи път в страната клиентите могат да ръководят своите услуги към закрепените ТВ проекти. Те са в три разновидността (A1 100+, 200+ и 200 MAX) и богато многообразие от до 200+ канала, в това число до 70 в HD качество. Благодарение на новия еластичен метод, ТВ клиентите на А1 могат да прибавят до 4 цифрови услуги за домашно забавление съгласно желанията и потребностите си и да ги трансформират един път месечно.

Клиентите могат да включат като допълнение към ТВ проекта си стрийминг и развлекателни цифрови услуги, измежду които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax посредством достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra. С проект A1 TV 200+ потребителите могат да трансформират спомагателните услуги по отношение на желанията си, а TV 200 MAX дава опция клиентите да прибавят всички изброени като част от проекта си.

Потребителите могат да употребяват желаните услуги без в допълнение възнаграждение като част от месечния си абонамент.

Как работи услугата?

Новите ТВ пакети съдържат до четири позиции, на които може да се посочат услуги Select с достъп до обичани избираеми канали и стрийминг платформи. Потребителят самичък дефинира коя услуга да задейства, като може да я сменя с друга от листата Select един път на 30 дни. Броят на свободните позиции зависи от тарифния проект.

Какво включват другите проекти?

A1 ТВ 200 МAX предлага опция за разнообразни абонаменти за стрийминг и развлекателни цифрови услуги, измежду които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax посредством достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra, Xplore TV GO MAX и MAX Видеотека.

План A1 TV 200+ разрешава на клиентите да прибавят услуги като Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra.

План А1 TV 100+, с изключение на над 130 канала, дава опция за достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX или до MAX Видеотека, която включва атрактивно наличие от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus.

Как да се абонирате?

Може да сключите контракт за желана от Вас услуга във всеки магазин на А1, посредством позвъняване на *88, както и онлайн, като в последния случай получавате спомагателен 1 лев отстъпка.  

Новият метод на А1 е в унисон със международната наклонност потребителите да получават достъп на едно място до цялото наличие и да го гледат на разнообразни устройства,  когато пожелаят. Клиентите на компанията могат да приспособяват освен закрепените си проекти, а и мобилните, за които опцията за прибавяне на цифрови услуги съгласно изменящите се потребности и желания е допустима още от 2021 година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР