Едва наскоро Били Айлиш разказа за депресивните и тревожните си

...
Едва наскоро Били Айлиш разказа за депресивните и тревожните си
Коментари Харесай

Странните проблеми на Били Айлиш

Едва неотдавна Били Айлиш описа за депресивните и тревожните си положения, през които е минала преди години, и даже е била на крачка от самоубийство. Оказва се, че компликациите за младата реализатор изобщо не свършват тук.

По думите й, тя има " странни проблеми със съня " . Всяка вечер й лишава доста време да заспи, а когато това се случи, е измъчвана от ужасни кошмари. И когато те се появяват, Айлиш от време на време изпада в положение на сънна парализа - неспособна е да движи тялото си или елементи от него.

Негативните прекарвания през нощта неизбежно се отразяват зле и на всекидневието на певицата. Особено когато попадне в плен на някой повтарящ се призрачен сън, както се е случило в последно време - два месеца все еднакъв ужасяващ сън всяка нощ . И просто няма по какъв начин да не мислиш за него и денем...
 Снимка 455863

За положително или зло, кошмарите оказват въздействие и на творчеството на Айлиш. Тя признава, че евентуално не би направила песни като " Bury a Friend ", в случай че не е имала своите си сънища в последните месеци.
 Били Айлиш, Демократичната спогодба и изявлението й срещу Доналд Тръмп
Били Айлиш атакува Тръмп

Когато и 18-годишните се ядосат на президента

Според певицата, необичайно при нея е, че неприятните сънища не не престават няколко минути, както е кардинално, а цяла нощ. Или най-малко тя има това чувство, поради което няма по какъв начин да си отпочине пълноценно, предава Bang Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР