Едва ли скоро споровете около случилото се между Уил Смит

...
Едва ли скоро споровете около случилото се между Уил Смит
Коментари Харесай

Предложиха 30 милиона за боксов мач между Уил Смит и Крис Рок

Едва ли скоро разногласията към случилото се сред Уил Смит и Крис Рок на церемонията по връчването на Оскарите ще спрат.

Някои пазят Смит и реакцията му, до момента в който други я осъждат. А трети пък желаят да провеждат боксов мач сред актьорите, с цел да решат разногласието. Не е мъчно човек да се досети, че сходна концепция би хрумнала точно на Джейк Пол.

Ютюбърът, трансформирал се в боксьор, написа в Туитър, че е подготвен да обезпечи хонорар от по 15 милиона $ и за двамата, в случай че се изправят на кръга един против различен. Пол не дава повече детайлности към концепцията си, а единствено предлага мачът да се състои още този август.



Президентът на UFC Дейна Уайт не предложи MMA мач сред Уил Смит и Крис Рок, само че написа в Twitter към видео от шамара, че най-сетне има Оскари, които си заслужават гледането. Отбеляза също, че и челюстта на Рок си я бива.

Антъни Джошуа също е подкрепил Смит. Боксьорът, който сега се готви за реванша си против Олександър Усик, разгласява на стори в Инстаграм фотоси от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, на които е с артиста.



Към тях той написа, че се гордее с него и му дава съвет идващия път да свие юмрука си. И всичко това под звуците на " Eye of the Tiger ", станалата известна около филмите за Роки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР