Едва ли се случва всеки ден на професионалният снукър играч

...
Едва ли се случва всеки ден на професионалният снукър играч
Коментари Харесай

Да направиш брейк от 144 и да загубиш с 1:5

Едва ли се случва всеки ден на професионалният снукър състезател да осъществя приказен брейк от 144 точки на огромен ранкинг шампионат, а все пак да загуби тежко с 1:5. Точно това се случи обаче на носителя на четири трофеи и повторен финалист в Световното състезание Алистър Картър в първи кръг на Шампионата на Китай.

It's not often you make a 144 break and lose 5-1!

But that's what has happened to Ali Carter this evening, outscored by Fergal O'Brien in their Guangzhou opener.

Breaks of 88, 121 & 71 see the former British Open winner through to round two #ChinaChampionship pic.twitter.com/EcMmoVyCus
— World Snooker (@WorldSnooker) September 24, 2018
Той осъществя сенчъри брейка си в четвъртия фрейм, само че не можа да преодолее Фъргал О’Брайън и трябваше да се помири с тежко проваляне 1:5 от опитния си противник, който на собствен ред направи серии от 88, 121 и 71. Напълно в реда на нещата О’Брайън се нуждаеше приблизително от 25.1 секунди за осъществяване на удар, а равнището на Капитана бе надалеч по-скоростно - 16.7 секунди.

О’Брайън се чака да сътвори доста проблеми и на идващия си конкурент - спечелилия от един от най-непредвидимите конфликти от първи кръг сред Антъни Макгил и Ксинтон Жао.

Брейкът на Картър от 144 точки предстоящо към този момент е номер 1 в шампионата, като втори е Антъни Хамилтън със 131 при провалянето с 4:5 от Джейми Джоунс. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР