Едва ли някой нормален човек иска да открие своята зодия

...
Едва ли някой нормален човек иска да открие своята зодия
Коментари Харесай

5 зодии са най-склонни да станат серийни убийци

Едва ли някой естествен човек желае да открие своята зодия измежду този лист. Статистиката обаче показва, че има 5 зодии, от които серийните убийци са най-вече по брой.

Разберете кои тъкмо са те и за какво тъкмо тези зодии:

Близнаци

Близнаците имат две лица - едно прелестно, чаровно, занимателно и с чисто сърце и едно, което е мрачно, прочувствено, обидчиво и злопаметно. Те са зодията, която най-често примамва с положително, с цел да извърши закононарушение след това. Статистически, те са зодията, която най-често моли в съда, че е с раздвояване на личността, написа actualno.com.

Дева

Девите са практични, надеждни, структурирани и систематизирани. Те изпoлзват погледа си за подробност и прецизността си, с цел да правят закононарушения. Статистически, техните закононарушения са лесни за забелязване, тъй като следват едни и същи стъпки.

Стрелец

Стрелците са почитатели на тръпката и адреналина. Извършването на закононарушение ги изпълва и те съумяват да употребяват чара, хумора и характера си, с цел да съумеят. Стрелците, обаче, са директни и арогантни и постоянно сами се хвалят или признават за осъщественото.

Риби

Риби са съчувствени и това може да се обърне наопаки – те постоянно правят закононарушения, тъй като не могат да се отърсят от насъбраната болежка от хората и по тази причина стартират да я предизвикват на останалите. Рибите са гениални, гъвкави и прецизни. Хора от зодия Риби са доста положителни лъжци. Статистически, те са зодията, от която най-трудно се „ хващат “ или те непринудено си признават осъщественото.

Скорпион

Скорпионите са общоизвестни със злите си, злопаметни характери. Статистически, те правят най-много закононарушения от пристрастеност – нормално от обич или ненавист, свързвана с обич. Те са садисти и безмилостни. Това не значи, че най-хубавият ви другар или непосредствен човек е евентуален палач. За това се изискват много повече неща от това да си роден в избран месец. В последна сметка, обаче, в случай че ги видите да носят лопата и найлонови чували е добре да се замислите и да ви светне алената лампичка, че нещо не е наред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР