Едва ли някой е очаквал да види това, което се

...
Едва ли някой е очаквал да види това, което се
Коментари Харесай

Млъкни бе! Имаш мръсна уста: Веско Маринов разби Рачков

Едва ли някой е очаквал да види това, което се разигра още в първото издание на " Като две капки вода " и то от Веселин Маринов, който е част от журито на формата този сезон.

След зашеметяващото осъществяване на Керана, която се превъплъти в обрата на Лайза Минели, между Веско Маринов и Димитър Рачков прехвръкнаха такива мощни искри, че всички изтръпнаха за миг. Страстите сред двамата бързо се разгорещиха и минаха всевъзможни граници.

Почти през сълзи Веселин Маринов съобщи, че му е " омръзнало от лигавщините "  на комика, а той на собствен ред никак не му остана задължен, като се опитваше да излезе от обстановката с ефектни слова. Уви, Маринов не завърши с това!

" Млъкни бе! 11 сезона ти чувам всичките нелепости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, претърпявам всяка ария ", избухна с нова доза нападки изпълнителят, като най-после даже нарече Рачков " бадженак ".

" Мръснико, имаш отвратителна уста, ти не млъкваш бе, братко ", разсърди се артистът. Впоследствие двамата въпреки всичко съумяха някак да изгладят връзките си, прегърнаха се и потушиха пожара, най-малко към този момент.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР