Едва ли някой би оспорил, че на 61 години Деми

...
Едва ли някой би оспорил, че на 61 години Деми
Коментари Харесай

Защо Деми Мур се е подлагала на изтощителни тренировки

Едва ли някой би оспорил, че на 61 години Деми Мур наподобява фантастично. Тя продължава да поддържа фигурата си и това си проличава и в последните ѝ филми. В  например актрисата има и изцяло гола сцена, и няма по какъв начин да се отхвърли, че явно поставя много старания за тялото си.
 Защо Деми Мур не съжалява, че е взела 12 милиона $ за
Защо Деми Мур не съжалява, че е взела 12 милиона $ за " Стриптийз "

Актрисата има мнение и го отстоява

Конкретно за голите си подиуми,  споделя, че те изискват равнище " на накърнимост и грубост ", с цел да се опише историята. А самото прекарване е било много уязвимо и за нея. Поддържането на фигурата обаче от време на време е било свръхизтощаващо за актрисата.

Тя е признавала, че постоянно се е стремяла да се грижи за себе си, като е стигала даже и до крайности, когато е била по-млада, с цел да се приготви за функции. В последното си изявление за CBS Sundays  споделя, че през 1991 година - шест месеца след раждането на щерка си Скаут, се е подлагала на изключително натоварен фитнес режим.

" Поставих толкоз огромен напън върху себе си ", добавя тя.

По това време актрисата снима " Неприлично предложение ". И споделя, че е хранела новородената си дъщеричка през нощта и е ставала по мрачно, с цел да кара колело с километри, за да смъкна килограмите след бременността.

" След това имах фотоси по през целия ден, което нормално е 12-часов работен ден и след това всичко изначало. Дори самата концепция за това, което предизвиках на тялото си, е толкоз бясно, толкоз неуместно ", споделя още.

Не след дълго обаче е осъзнала, че се е обсебила от този режим, който действително вреди на здравето ѝ и по тази причина си е взела четиригодишна отмора от тренировки, написа Hello.

Актрисата е коментирала манията си да поддържа форма и в записките си Inside Out. В книгата тя написа, че всичко това е почнало към подготовката ѝ за кино лентата " Доблестни мъже ", където си партнира с Том Круз.

" Не усещах, че мога да спра да спортувам. Влизането във форма за този филм даде старт на манията да упражнявам, която щеше да ме погълне през идващите пет години. Никога не посмях да се откажа ", написа.

В изявление за Elle от 2010 година тя споделя, че се е пробвала да превъзмогне манията за тялото си. И добавя:
 Деми Мур за положението на Брус Уилис:
Деми Мур за положението на Брус Уилис: " Не би трябвало да очакваш да е индивидът, който е бил "

Актьорът се бори с фронтотемпорална деменция към този момент две години и половина

" Успях и го трансформирах неведнъж. Но в никакъв случай не продължи и в последна сметка не ми донесе нищо друго с изключение на краткотрайно благополучие. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР