Едва ли някога ще успеем да изчерпаме темата за секса.

...
Едва ли някога ще успеем да изчерпаме темата за секса.
Коментари Харесай

МЪЖЕТЕ СПОДЕЛЯТ: Какво прави една жена добра в секса

Едва ли в миналото ще успеем да изчерпаме тематиката за секса. Той е наслаждение, което вълнува всички хора, а ние дамите, като същински перфекционистки, постоянно желаеме да се представяме на равнище под завивките.

Всяка една има своите трикове и похвати, с които си служи, когато желае да разнообрази половия си живот, само че какво ли имат да кажат по въпроса?

Днес ще ви разкрием какво мисли мъжката половина от човечеството за това по какъв начин би трябвало да се държи една жена в леглото.

Недейте просто да си лежите: Да, за някои сексът е акт на доминантност, само че въпреки всичко не желаят дамата да стои като скована и да не подхваща безусловно никакви дейности и придвижвания.
свързани новини7533на 11.07.2021
Използвайте ръцете си: Докосвайте го, масажирайте го, покажете му, че не можете да му се наситите. намират ръцете ни за пъклен нежни и им е много прелестно да усещат допира ни.

Не хапете мощно: Е, не всички мъже са идентични и някои може би обичат да бъдат хапани до болежка и посиняване, само че множеството мъже споделят, че избират лекото закачливо гризване от страна на партньорката си.

Не говорете с естествен звук и не задавайте доста въпроси: Не започвайте изчерпателен диалог - това единствено може да скапе цялото въодушевление. Приказките и откровенията могат да почакат известно време.

Не симулирайте: Това не оказва помощ на никого, в никакъв случай. не желаят партньорката им да имитира наслаждение, те желаят тя да им покаже кое и по какъв начин ѝ харесва, с цел да бъде същински щастлива.

Не крещете: Независимо какъв брой добре се чувствате, няма смисъл да пищите като че ли сте на заколение. По-слабите децибели ще свършат същата работа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР