Едва ли можехме да изберем по-подходящ гост, с който да

...
Едва ли можехме да изберем по-подходящ гост, с който да
Коментари Харесай

Илиана Раева е първият гост в спортния подкаст на bTV


Едва ли можехме да изберем по-подходящ посетител, с който да открием чисто новото, толкоз дълго чакано и направено с голяма обич и пристрастеност цифрово студио на bTV Media Group!

ИЛИАНА РАЕВА!

Точно по този начин! Точно с нея натискаме до дупка газта на страстите с неповторимия ни състезателен подкаст „ За спорта без клишета “! Желязната лейди на родната художествена гимнастика, дамата, за която не останаха непокорени върхове е ПЪРВАТА!

Защото й отива да бъде първа! Защото на спортния подкаст на bTV му отива освен да наподобява, освен да звучи, само че и да тежи по шампионски!



Не можем да й преброим международните и европейските трофеи от ерата, в която тя бе едно от „ златните девойки “ на Нешка Робева. Но не можем и да забравим великото японско лято на 2021-а! Тогава новите „ златни “ - тези, които израснаха под крилото на Раева, сториха немислимото: сложиха завършек на хегемонията на Русия и донесоха вкъщи историческа първа олимпийска купа за българската художествена гимнастика.

Снимка: Евгений Милов


И по този начин:

Гледайте неповторимата Илиана Раева в един удивителен диалог пред Флорина Иванова в дебютното издание на спортния подкаст на bTV – „ За спорта без клишета “. Този епизод 1 ще бъде оповестен особено за вас в четвъртък (17 февруари ).

Къде може да го откриете? Как може да го гледате? Къде може да го слушате? Въпросите от вас към нас валят, а ние не желаеме да се бавим с отговорите:

Както към този момент написахме, само че е хубаво и да повторим: този епизод 1 на спортния подкаст на bTV „ За спорта без клишета “ излиза на пазара този четвъртък (17 февруари ) преди обяд!

Снимка: Евгений Милов


Местата, на които може да откриете спортния ни подкаст „ За спорта без клишета “ са:

1. На нашия уебсайт btvnovinite.bg – просто отворете секцията „ Спорт “ и търсете профилираната подсекция „ За спорта без клишета “, с цел да гледате този епизод 1 с видео от модерното ни цифрово студио!

2. В формалния канал на bTV в youtube.com: - там също ви чака видео от подкаста и от изключителния диалог на Флори Иванова с президента на родната федерация по художествена гимнастика

3. Четири платформи с акаунта на „ За спорта без клишета “ ви оферират епизод 1 на спортния ни подкаст под формата на аудио: Apple, Гугъл, Soundcloud и Spotify

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР