Едва ли може да си представите, че в автомобил може

...
Едва ли може да си представите, че в автомобил може
Коментари Харесай

Бивш автоджамбаз каза как да защитим автомобила си и вещите в него

Едва ли може да си визиите, че в автомобил може да се влезе с щурм единствено за 20 секунди.

По думите на някогашен автоджамбаз, за задачата в действителност е належащо много малко време. Все отново за времето, през което крадецът чупи стъклото, някой може да викне полиция.

Именно по тази причина автомобил може да бъде откраднат или ограбен, освен в случай че е оставен на паркинг, само че и, в случай че водачът го е напуснал единствено за няколко минути.

Крадците работят толкоз бързо, че никой не е в сигурност. Но въпреки всичко има неща, които вие може да извършите, с цел да предотвратите кражбата. Или най-малко да я забавите.

Коли се крадат по целия свят. Мит е, че крадците крадат най-вече лъскавите и скъпарски возила. По-голямата част от техните жертви са най-обикновените коли от междинния клас.

Експертите са уверени, че да се защитим от злосторниците на процедура е съвсем невероятно. Колкото и устройства да пускат фирмите, постоянно ще се откри метод те да бъдат заобиколени.

Въпреки това може доста да се понижи вероятността за закононарушение, в случай че съблюдаваме няколко елементарни, само че не явни, правила за сигурност.

Какво да направи, с цел да се предпазим, може да разберете на auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР