Едва ли лятото на 2023 г. би могло да се

...
Едва ли лятото на 2023 г. би могло да се
Коментари Харесай

Как Никол Шерцингер репетира за сватбата

Едва ли лятото на 2023 година би могло да се развие по-добре за Никол Шерцингер. Преди седмици тя получи предложение за брат от дългогодишния си другар Том Евънс, освен това в родния й Хавай. А по-късно двамата отпътуваха на отмора в Гърция.
 Никол Шерцингер и Том Евънс оповестиха годежа си
Голямата вест на Никол и Том

Време беше

И очевидно ще останат там по-дълго, тъй като 44-годишната певицата от Pussycat Dolls не стопира да разгласява фотоси от островната си почивка. А последните сякаш загатват и за нещо друго.

На тях виждаме в прилепнали пола и бюстие в бяло в композиция с бяла шапка. Както и симпатична овчарка, театралничила с нея на фотосите. Дали бъдещата младоженка просто репетира за сватбата си?

В последните месеци тя постоянно се снима в тоалети в бяло и няма по какъв начин да не признаем, че наподобява великолепно в този цвят. Кога обаче ще научим повече детайлности за бъдещата женитба на Никол и, както и за булчинската рокля към момента не е ясно.

Никол Шерцингер и Том се срещнаха през 2019 година в риалити шоуто X Factor: Celebrity, където тя беше в журито, а той - измежду участниците. От януари 2020 година двамата са двойка, а два дни преди Никол да навърши 45 - на 27 юни, Евънс и предложи брак, напомнят Hello.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР