Едва ли имаше как световното първенство в Катар да се

...
Едва ли имаше как световното първенство в Катар да се
Коментари Харесай

Прощално парти с 30 проститутки и още: Големите секс скандали на световни първенства


Едва ли имаше по какъв начин международното състезание в Катар да се размине без огромен скандал, а в епицентъра на събитията в последните дни беше Душан Влахович. Според публикувани в обществените мрежи клюки, двамата с Лука Йович са преспали с партньорките на своите съотборници Предраг Райкович и Неманя Гудел.

По този мотив и повдигнатите въпроси към това, че нападателят не беше титуляр в първите два мача от груповата фаза, сръбската звезда трябваше да желае особено да се появи на конференция преди мача с Швейцария, който западната ни съседка загуби и отпадна от международното. " Никога не съм правил това преди, само че в този момент би трябвало. Името ми се загатва и по тази причина отвръщам. Това са нелепости, измислици. Хората, които вършат това и измислят такива неща, несъмнено скучаят, нямат какво да вършат в живота си ", ядоса се Влахович.

В последна сметка той вкара против Швейцария, само че Сърбия загуби с 2:3, а дружно с отпътуването на сърбите от Катар ще си замине и истината дали е имало неразрешени балкански занимания в щаба. И в случай че на този Мондиал можем да кажем, че в този момент се размина относително леко, то историята демонстрира, че футболистите със слаби ангели през годините не са били по никакъв начин малко. Без значение от значимостта на шампионата и че целият свят гледа, от време на време, наподобява, изкушението е прекомерно огромно.

" Уебкафе " напомня пет случая, в които звездите прекалиха във вярата си, че и този път може да им се размине и никой да не разбере какви са ги надробили.

Прощално празненство с 30 проститутки

Тази година Чичарито не беше част от състава на Мексико, а една от аргументите голмайсторът от няколко години насам рядко да облича фланелката на националния тим, е обвързвана с огромна издънка. Наскоро повече изясненост внесе журналистът Хосе Рамон Фернандес. В навечерието на Световното през 2018 мексиканската общност беше разтърсена от скандал, в който голям брой футболисти вземат участие в оргии с проститутки, а Фернандес твърди, че уредникът е Чичарито. Точно преди щабът на Мексико да замине за Русия, футболистите получават опция да си вземат сбогом със фамилиите или да разхлабен. Осем играчи избират второто и отиват на бар, в който 30 девойки, занимаващи се с платена обич, имат задачата да ги забавляват.

Налага се Хавиер Ернандес да дава пояснение пред футболната федерация на Мексико, само че най-после всичко приключва с това, че нападателят последователно е пратен в страни от тима, без доста пояснения.

Френска обич

На международното в Южна Африка през 2010 година трима представители на селекцията на Раймон Доменек са арестувани от полицията и разпитани по обвинявания, че са правили секс с малолетни проститутки. В дните по-късно френските медии излизат и с имената: Сидни Гову, Франк Рибери и Карим Бензема.

След това и целият свят схваща, че французите са изцяло разпасана команда, а секс свадите са най-малките проблеми на тима. Естествено, това е несравнимо с обвиняването на Карим Бензема години по-късно, че е бил съизвършител в изнудването на някогашния си съотборник при " петлите " Матийо Валбуена. През 2015 година френският футбол бе разтресен, откакто стана ясно, че Бензема е обвинен за това, че е оказал помощ на група хипотетични изнудвачи да стигнат по-лесно до Валбуена. Целта им била да вземат оптимално доста пари от някогашния състезател на Марсилия - в противоположен случай желали да разгласяват компрометиращо секс видео с присъединяване на играча.

Капитан, който не дава образец

Какво може да извади от състава капитана националния тим на Съединени американски щати на международното през 1998 година? Ако отговорите: " Да преспи с дамата на съотборника си Ерик Уиналда ", то ще се безусловно прави.

Точно това прави Джон Харкс. Две години по-рано той е именуван с доста имена: Капитан Америка, Капитан Планета и други. На Мондиала през 1998 по този начин и не излиза наяве за какво селекционерът Стийв Сампсън го вади от тима. По това време треньорът дава допустимо най-недостоверното пояснение - а точно, че Харкс " има проблеми с това да бъде водач на Съединени американски щати ". Горе-долу две десетилетия по-късно пострадалият Ерик Уиналда изплюва камъчето и признава за пристрастеностите сред брачната половинка му и Джон Харкс.

Да те заловен в чешка уличка

През 2009 националният тим на Чехия се пробва за първи път в историята си от 60-те години насам да се класира на две поредни международни шампионати. За задачата чехите би трябвало да победят Словакия в подготовка. И, в случай че може, да запазят задоволително добра дисциплинираност както на терена, по този начин и отвън него.

Всичко приключва с уволнението на националния селекционер Петер Рада и проваляне с 1:2. Но злополуката настава, откакто таблоидите в Чехия разгласяват фотоси по какъв начин шестима играчи на националния тим вършат празненство с проститутки преди един от най-важните мачове. " Героите " са Томаш Уйфалуши, Милан Барош, Радослав Ковач, Мартин Фенин, Марек Матейовски и Вацлав Сверкош.

И " златните " могат да плачат

На международното състезание през 1982 година Мишел Платини схваща от първа ръка, че няма значение дали си най-хубавият футболист в света, когато става дума за обич. Щабът на " петлите " е разтресен от разкритието, че Жан Франсоа Ларио има връзка със брачната половинка на съотборника си в Сент Етиен и националния тим. По това време не е известна политиката от управлението на отбора да вършат опити да прикриват свадите - тъкмо противоположното, отговорните са порицавани. Ларио е неотложно изритан от тима, а Платини взема решение да елементарни на брачната половинка си и остава с нея и до в този момент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР