Едва ли има по-натоварени членове на кралското семейство в последните

...
Едва ли има по-натоварени членове на кралското семейство в последните
Коментари Харесай

Специалният ден на Кейт Мидълтън

Едва ли има по-натоварени членове на кралското семейство в последните дни от принца и принцесата на Уелс. В началото на седмицата те участваха в отбелязването на Деня на Общността на нациите, а в края й имат още по-специален ангажимент.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям и наличието им на службата за Дена на Общността на нациите
Кейт и Уилям още веднъж притеглят вниманието

Двамата участваха на публична работа

На 17 март, както всяка година, се празнува Денят на свети Патрик, настойник на ирландците. Макар да се празнува всеобщо в цяла Ирландия, Англия и всички ирландски общности, тази година денят е специфичен за Кейт Мидълтън.

Защото за първи път го отбелязва като полковник на Ирландската армия - купа, която получи от брачна половинка си, когато Уилям стана принц на Уелс, откакто татко му стана крал. Уилям е полковник на Уелската армия.

Кейт беше избрала палто-рокля в пресен зелен цвят на Catherine Walker, комбинирано с обувки и шапка в същия цвят. Освен усмивката, която грееше на лицето й, на ревера й пък грееше златна брошка детелина - знак на Ирландската армия.

Част от интензивностите й за деня, в който беше придружавана от брачна половинка си във военна униформа, включваше раздаването на обичайните стръкове детелина на всички офицери и бойци, както и на ирландската хрътка, която е амулет на армията.

Денят на Уилям и Кейт приключи с тържествени речи от страна и на двамата. Както и почерпка с бира Guinness в столовата на батальона, където в тяхна чест бяха вдигнати три тостове, описват още Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР