Едва ли има жена, която иска да се превърне в

...
Едва ли има жена, която иска да се превърне в
Коментари Харесай

9 начина бързо и лесно да познаете професионалния сваляч

Едва ли има жена, която желае да се трансформира в следващия „ трофей “ на неблаговиден манипулатор, луд на тематика полови завоевания. Ако още не знаете що е то pick-up artist (PUA), и най-бързият обзор в търсачката ще ви разкрие целия свят, цялостен смахнати термини, трикове и ритуали, които „ постоянно работят “.

Така че не се разстройвайте, ако онзи обаятелен прелъстител не се обади в никакъв случай повече. Може би е по-добре. „ Пикап артистите “ са способни да поддържат неангажиращи връзки с цялостен куп дами, без която и да е от тях да подозира. Ако търсите неприкритост и отговорност в интимните си връзки, стойте надалеч от професионалния сваляч. Ето някои предупредителни знаци, подбрани от Bright Side.

1. Не ви се обажда в първите 2 дни.
 
Ако сте се разбрали да се обадите един на различен, чакали сте 3 дни и сте подготвени да забравите за него... и тъкмо тогава той ви се обажда, това е сигнален знак. Професионалните свалячи считат, че това е най-подходящият миг да се обадят.

2. Изглежда извънредно убеден.
 
Свалячът знае, че самочувствието е мощно оръжие. Дори когато няма никакво покритие. Най-важното е да покаже, че е същински мачо и държи нещата под надзор (макар и да не е ясно в какво се състоят „ нещата “).

3. Открито флиртува с други дами, с цел да притегли вниманието ви.
 
Това е най-старият и най-ефективен способ. Ако един мъж е известен измежду другите дами, евентуално има за какво. Разбира се, той няма да прекали, тъй като същинската му цел сте вие. Обърнете внимание на държанието му, когато има други хора в близост. Ако той играе роля, няма по какъв начин да не усетите. 

4. Опитва да ви допре при всяка опция.

Има разлика сред метода, по който човек допира някого, когато е влюбен и когато търси единствено секс. Докосването е доста по-малко в първия случай, в сравнение с във втория. Мъжът, който се стреми към следващата численост, ще ви допре във всяка обстановка (подходяща или не).

5. Казва тъкмо какво желаете да чуете, тъкмо както в приказка.
 
Ако срещнете някого и още на първия ден той ви каже всичко най-вълнуващо, което сте чували от мъжете през живота си, това е сигнален знак. Когато един мъж желае да ви съблазни, той желае да провокира стихия от страсти. Повечето мъже (и дами, в случай че би трябвало да сме честни) не разкриват възприятията си толкоз бързо и стихийно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР