Едва ли има фитнес любител у нас, който не знае

...
Едва ли има фитнес любител у нас, който не знае
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Едва ли има фитнес фен у нас, който не знае за клубовете Pulse FitnessSpa. Вече над 9 години веригата постанова трендовете във фитнес промишлеността в България като безапелационен водач в начин на живот и уелнес сегмента. Логична стъпка в развиването на компанията е стартирането на личен франчайз.

През януари 2020 година Pulse FitnessSpa направи крачка в тази посока, отваряйки клуб в Струмица, Македония –. Спортният център се развива повече от добре, което дава упоритостта на мениджмънта на веригата да гледа положително към франчайз развиване както в чужбина, по този начин и на територията на България.

Защо това е сигурна рецепта за триумф? Три аргументи: потвърдена комерсиална марка, създаден бизнес модел, даване на „ ноу-хау “. Всичко това е разполагаем за всеки, който реши да се възползва от предлагането и е утвърден. Още един от плюсовете на Pulse FitnessSpa франчайза е неговата еластичност и желанието на Pulse FitnessSpa да се приспособяват към разнообразни по тип и размери пространства.

Желаещите да получат повече информация и да аплайват за франчайз програмата на Pulse FitnessSpa могат да го създадат на телефони и както и на имейл

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР