Едва ли има фен на култовия сериал От местопрестъплението: Маями“,

...
Едва ли има фен на култовия сериал От местопрестъплението: Маями“,
Коментари Харесай

Помните ли детектив Хорейшио Кейн? Последните му снимки изплашиха феновете му

Едва ли има почитател на паметния сериал „ От мястото на престъплението: Маями “, който да не помни рижавия детектив Хорейшио Кейн. Актьорът, изиграл емблематичния персонаж – Дейвид Карузо, съвсем незабавно завоюва любовта на феновете пред дребния екран с харизматичното си наличие пред камерата.

Наскоро вестник „ Ню Йорк пост “ разгласява папарашки фотоси на артиста, до момента в който зареждал колата си на бензиностанция в Калифорния. Шест години по-късно Карузо наподобява неразпознаваем по отношение на облика на добре познатия ни детектив Хорейшио Кейн.

Когато през 2017 година сериалът публично завърши, Карузо също реши да се отдръпна от светлините на прожектора и от този момент не се е появявал на обществени събития.

На фрагментите се вижда по какъв начин известният 67-годишен артист няма нищо общо с тогавашната външност на известния криминолог от Маями – носи очила, косата му е по-дълга, разрошена и е наддал няколко кг.

Част от почитателите му разясняват, че са останали втрещени от типа му и още по-разочаровани, че по подобен метод е занемарил външността си. Други обаче отвръщат, че животът си е негов и е негово право да взема решение по какъв начин да наподобява и дали желае да се поддържа.

‘CSI: Miami’ alum David Caruso looks wildly different in new photos since 2017
— New York Post (@nypost)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР