Едва ли има човек, който все още не е чул

...
Едва ли има човек, който все още не е чул
Коментари Харесай

Самотата не им отива: Александра Богданска и Славена Вътова преживяват заедно мъката след раздялата

Едва ли има човек, който към момента не е чул за раздялата на Александра и Даниел Петканови. Буквално обществените мрежи гръмнаха поради обявата, в която публично оповестяват, че се развеждат, с цел да спрат спекулациите и запитванията по техен адрес. 

Можем единствено да гадаем каква е точната причина, само че въпреки всичко се радваме, че няма намесен трети човек – най-малко съгласно думите им.

Към днешна дата те живеят разграничени – Александра в жилището, който си купи в София с персонални пари, а Даниел в досегашното им жилище в скъпарския комплекс “Делта Хил “. 

Виж още: Изненада! Тото от СкандаУ стана татко за повторно, с Кристин отново скриха събитието

Наскоро избухна новината и за раздялата на моделката Славена Вътова с Юлиян Цолов, прочут още като българския Вълк от Уолстрийт. 

Двете дългокраки дами са приятелки още около другите телевизионни формати, в които участваха дружно. Сега те споделят една и съща орис, което в последно време още повече ги е сближило. От техни сторита можем да забележим по какъв начин двете постоянно са дружно – очевидно желаят да си се оплачат взаимно, в което, няма нищо неприятно. Женската соЛидарност е значима въпреки всичко, нали? 

Надяваме се доста скоро и двете да намерят новите си половинки, в случай че към този момент, несъмнено, не са го създали. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/, https://www.instagram.com/slavena_vatova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР