Едва ли има човек, който да не е останал поне

...
Едва ли има човек, който да не е останал поне
Коментари Харесай

Големият проблем между Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Едва ли има човек, който да не е останал най-малко малко сюрпризиран от новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет.

Към момента двамата към момента не са говорили публично за аргументите за раздялата си, само че това не значи, че към този момент няма източници, близки до тях, които да хвърлят малко повече светлина по въпроса.

Според източник, непосредствен до Лиза Бонет, нещата сред двамата не са се разпаднали за ден или два, а не съ вървели много повече време. Причината е била в другия кариерен фокус.

Защото в случай че допреди няколко години Джейсън Момоа мъчно е намирал работа и е имал повече време за семейстовто си, то в този момент е тъкмо противоположното. Източникът твърди, че Лиза Бонет, от своя страна, не е на същата вълна и не имала предпочитание да го следва на другите местоположения, на които снима, написа People.

Честите и продължителни раздели поради уговорките на Момоа съсвсем предстоящо са се оказали огромна компликация за двойката. Източникът твърди също, че разводът между Джейсън Момоа и Лиза Бонет няма да бъде като типичните за Холивуд.

Двамата желаят най-хубавото за двете си деца си и несъмнено не се чакат драми към развода.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР