Едва ли има човек, използващ социалните мрежи, който поне веднъж

...
Едва ли има човек, използващ социалните мрежи, който поне веднъж
Коментари Харесай

Измамник ли е Salt Bae

Едва ли има човек, употребяващ обществените мрежи, който най-малко един път да не се е натъквал на видео, в което Нусрет Гьокче, прочут като Salt Bae, поръсва преди малко изпечено месо със сол по непокътнатия си метод.
 Мондиал 2022, Salt Bae, Нусрет Гьокче и по какъв начин известният готвач разгневи с държанието си
Готвачът, който разгневи всички след финала на Мондиал 2022

Salt Bae си мисли, че може да посоли всичко

Той доби изключителна известност, като държи и верига от заведения за хранене, в които много постоянно отиват да похапват известни персони. В края на предходната година Гьокче си навлече гнева на футболните почитатели поради дейностите си на финала на Мондиал 2022, а в този момент още веднъж е изправен пред проблеми.

Според Insider против готвача, който има заведения за хранене на три континента, са заведени общо седем каузи. Разговори с още девет негови някогашни чиновници разкриват, че Нусрет Гьокче всъщност може да не е толкоз добросърдечен, колкото наподобява от обществените мрежи.

Неговите бивши служители го упрекват в кражба на заплати, дискриминация и редица трудови нарушавания. Хората, работели на позиции като сервитьор и барман, та и до управител, настояват, че Salt Bae има податливост към фаворизиране на избрани чиновници и чести и непредсказуеми уволнения.

Някои от тях определят Нусрет Гьокче като деспот поради нападателния му мениджърски метод. " Ако не харесва някого, с него е свършено, без предупреждение, просто по този начин ", споделя друга негова бивша служителка от ресторанта му в Лондон.

Имало е миг, в който готвачът не е бил удовлетворен от това какъв брой клиенти има в ресторанта. Тогава той е предиздвикал няколко от чиновниците си да излязат пред ресторанта и да се преструват на клиенти, които чакат, с цел да влязат. " Той е твой притежател и ти би трябвало да правиш каквото ти каже. "

Бившите чиновници на Salt Bae споделят пред Insider, че всичко в заведенията за хранене му може и да наподобява скъпо, само че в действителност е тъкмо противоположното. От салфетките до полиестерните униформи за личния състав. Също по този начин барманите са били инструктирани да сипват вино, останало недопито в бутилка на предходни клиенти, на нови такива. 

Бивш чиновник на един от заведенията за хранене в Дубай пък твърди, че са били принуждавани да лъжат клиентите, че даден стек е по-скъп от различен, тъй като е по-високо качество. А в действителност и двата са били от едно и също месо. Има обвинявания против него и че е крадял бакшишите на сервитьорите, взимайки 3% от общата сума, преди тя да бъде разпределена сред тях.

Адвокатът на Нусрет Гьокче, несъмнено, омаловажава всички тези разкрития и изказвания, казвайки, че те са остарели и към този момент позволени проблеми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР