Едва когато място по лицето ни се възпали, подуе или

...
Едва когато място по лицето ни се възпали, подуе или
Коментари Харесай

Shimani облича кожата в сияние и здраве

Едва когато място по лицето ни се възпали, подуе или сбръчка, си даваме сметка какъв брой огромна част от самочувствието и увереността ни зависи от кожата и нейното положение. А то е разследване от грижата и напъните, които поставяме за най-големия и изложен на най-силна заплаха орган от тялото ни.

Често забравяме да овлажняваме постоянно и пълноценно кожата си; забравяме и да я предпазваме от слънцето; не ни прави усещане и съставът на мазилата, които караме лицето ни да „ гълтам “ всеки делник, преди да излезем за работа. Последиците рано или късно са налице – пъпки, сухота, зачервявания, неравности, бръчки. Тогава дамите се втурват към скъпи подмладяващи или лечебни процедури, които посещават постоянно, до момента в който през това време не престават да си вредят с произведения, цялостни с химия. И кръгът се затваря.

Да открием печелившата формула обаче, не е толкоз мъчно. В брой 5/2022 година ви представихме, българска колагенова козметика срещу стареене от ново потомство. Целта е основаването на естествени артикули, които нежно се грижат за кожата и реализират продължително и очевидно отражение.

Изделията SHIMANI могат сполучливо да заместят огромна част от инвазивните процедури като мезотерапия, ботокс и слагане на филъри. Българският колаген, който марката влага, е с непорочност 99,5%. За разлика от елементарния колаген, при който молекулите са прекомерно огромни и остават на повърхността на кожата, молекулата на колагена на SHIMANI е дребна, минава през кожата и работи в дълбочина на молекулярно равнище, като възвръща градежа на кожните кафези.
Създателката на марката Станислава Павлова самоуверено твърди, че изделията по нищо не отстъпват на международната висша и професионална козметика.
„ Нашите артикули са създадени без парабени, алергени и ГМО. Благодарение на изчистения си състав те са подобаващи даже и за най-чувствителните кожи. Най-въздействаща постоянно е противоположната връзка с дами, наблюдавали ден след ден усъвършенстване в положението на кожата си. Тя засиява. Най-големият ни удар е Bo:Fi серията с ботокс-филър резултат, която съдържа изключителните стволови кафези от еделвайс. “
В магическата формула на серията са вложени още скуалан, извлек от гуарана, масло от мак, бабасу, гроздови семена, авокадо, индийски лотос, розова вода и розово масло.
Марката SHIMANI има и ново попълнение – серия, ориентирана към проблемите, които връхлитат най-вече младежката кожа и носи името Shoot The Pimple („ застреляй пъпката “). Серията не изневерява на устрема на SHIMANI за чисти артикули с отговорност към здравето и природата.

Акне коректорът „ Пъпкотрепач “ понижава пъпките в ранен етап единствено за 24 часа, без да изсушава кожата. Той стопира новопоявяващите се, почиства упоритите и оказва помощ за попречване на бъдещи пъпки, а Станислава ни споделя с жар за какво е имала повод да го създаде:
 „ Като ученичка страдах от извънредно акне, а по мое време нямаше никакви артикули на пазара. Самочувствието ми беше сплескано, отнасях много насмешки, а фантазията ми постоянно е била да основа артикули срещу акне, които в действителност работят и не са нападателни към кожата. Така се роди първият ни артикул от серията „ Пъпкотрепач “ - местен акне коректор. Една година работихме върху него с най-хубавите български технолози и се получи революционен. Той е за единични, мъчителни пъпки, които да се тушират и излекуват “.
Коректорът съчетава съставки като българска розова вода, каолин и масло от мента, ниацинамид, цинков оксид и извлек от цейлонска канела.
Козметиката на SHIMANI е комбиниране от природа и просвета, не съдържа парабени, петролни деривати, ГМО, не е тествана върху животни. Суровините, чийто генезис е чист и явен, са съчетани ловко и вършат чудото на сияйната, гладка и подмладена кожа.
За контакти:
shimani.bg
[email protected]+359 899639895
Shimani Bulgaria
shimani_bg
София 1000, България, бул. „ Витоша “ 1А
Ако желаете да станете дистрибутор или сътрудник на SHIMANI, можете да се свържете с компанията на посочените контакти.

Статията е оповестена в бр. 5/2023 година на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР