Едва една година след отварянето на списъците за заявки и

...
Едва една година след отварянето на списъците за заявки и
Коментари Харесай

Вече над 100 000 поръчки за Opel Crossland X

Едва една година след отварянето на описите за поръчки и той към този момент е бестселър: 100 000 клиента от Европа към този момент са избрали Opel Crossland X. Динамичен извън, необятен и функционален от вътрешната страна, в двуцветни версии и с SUV визия: Crossland X е шлагер в SUV-B сегмента на пазара.

„С типични за Opel софтуерни решения като ергономичните AGR предни седалки, които са неповторими за този пазарен сегмент, Crossland X играе основна роля в нашата продуктова атака ”, отбелязва Петер Кюсперт, ръководещ шеф продажби и маркетинг, Opel Automobile GmbH. „ Той се причислява към фамилията от X модели, включващо още Mokka X и Grandland X. Тази 2018-та година ще е първата му цяла календарна година на пазара, само че към този момент има значителен принос към растежа на продажбите. ”

Crossland X бе първият взаимен план на Groupe PSA и Opel, като част от съдействието почнало сред фирмите през 2012 година. Моделът споделя своята архитектура със Citroën C3 Aircross, при което и двата автомобила се създават в завода в Сарагоса, Испания.

Crossland X предлага гама от технологии за асистенция на лидера като системи за предизвестие за заплаха от заспиване на водача, за непреднамерено овакантяване на лентата на придвижване, за заплаха от удар начело с определяне на съществуване на пешеходец и автоматизирано спешно прекъсване, високотехнологични напълно LED предни светлини, 180-градусова панорамна камера за назад виждане и индикация за съществуване на автомобил в мъртвата зона.
 Attractive offer: The stylish and functional Opel Crossland X is now also available as an LPG version.
Автомобилът се задвижва от гама от ефикасни бензинови, дизелови и LPG мотори с работен размер от 1.2 до 1.6 литра, мощностен диапазон от 55 кВт/75 к.с. до 96 кВт/130 к.с. и комбинирани с пет или шестстепенни механични трансмисии или шестстепенна автоматизирана предавателна кутия (официален разход на гориво според New European Driving Cycle (NEDC): градски 8.4-4.1 л/100 км, извънградски 6.01-3.31 л/100 км, смесен 6.91-3.61 л/100 км, публични характерни комбинирани излъчвания на CO2 123-931 г/км; клас на успеваемост C-A+).

Crossland X е третият член от семейството X от съвременни SUV модели на Opel, към която се причислява още и солидната Mokka X, както и по-големия представител на компактния клас Grandland X. Семейството X се радва на растяща известност. В Германия, да вземем за пример това трио заема първото място в статистиката на Федералната автомобилна транспортна работа (KBA) в SUV сегмента за първите два месеца на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР