Едва 8 месеца след брака им, стана ясно, че Майли

...
Едва 8 месеца след брака им, стана ясно, че Майли
Коментари Харесай

Стана ясна причината за раздялата на Майли и Лиъм

Едва 8 месеца след брака им, стана ясно, че Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се развеждат. Причината за този неудачен завършек на връзката им станали неспирните празненства на артиста с другари.

Именно купоните станали мотив за чести разпри сред брачните сътрудници. Малко преди да се разделят, те за последно още веднъж се скарали поради нощните завършения на звездата от „ Игри на глада “.

Пред сп. „ People “ другари на двойката споделят: „ Мнозина си мислеха, че Майли е по-лекомислената в тази двойка. Но това се оказа илюзия. Големият провинен за разпадането на краткотрайната брачна връзка на звездните сътрудници се оказа Лиъм. Накрая на Майли ѝ писна, защото той се държеше като пубер. Според нея извънредно време било Хемсуърт да порасне, само че тя нямала нерви да го чака “.

Близки на двойката довериха, че артистът имал много по-чепат темперамент, в сравнение с е общественият му облик на прелестен човек.

Според друга версия Майли и Лиъм се разделили поради радикално противоположни визии за брака. Актьорът нямал нищо срещу Сайръс да се развива като певица, само че желал у дома да си има постоянна стопанка и майка на децата му.

Други източници, близки до двойката, не са сигурни, че раздялата сред двамата е дефинитивна. Те са изпадали в сходни обстановки и преди и не е изключено още веднъж да се съберат.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР