Едва 10% от обичайните курсове се изпълняват от централната автогара

...
Едва 10% от обичайните курсове се изпълняват от централната автогара
Коментари Харесай

Русе напът да остане без междуградски транспорт

Едва 10% от нормалните курсове се извършват от централната автогара в Русе, оповестява Нова телевизия. Превозвачите възнамеряват пътуванията въз основата на закупените онлайн билети.

Диспечерът на Автогара-Юг в Русе Красимир Дончев уточни, че всички рейсове до регионалните градове - Силистра, Шумен, Разград, Варна, Велико Търново, Габрово, както и до по-малките обитаеми места са анулирани. Спрян е и превозът за Букурещ, а курсовете до София са сведени до 2-3 дневно.

Автобуси, свързващи Южна със Северна България, също са спрени и градът е откъснат и от тази част на страната.

Той увери, че русенската автогара няма да банкрутира и акцентира, че даже при един случай, в който да има качващ се или слизащ пасажер, автогарата ще извършва функционалностите си.

Дончев посъветва всички, които имат потребност да пътуват до някой от регионалните градове, да се обадят на гише "Информация " към съответната автогара, с цел да схванат има ли рейс, който могат да употребяват.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно и че са спрени рейсовете до София и съвсем всички линии от регионалните центрове към останалите обитаеми места в Северозапада.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР