Едрогърдата мадама, която беше обвинена, че шофира пияна, приема музикални

...
Едрогърдата мадама, която беше обвинена, че шофира пияна, приема музикални
Коментари Харесай

Силиконката Пандора стана тв водеща, води полугола и с разтворени крака

Едрогърдата кокона, която беше упрекната, че кара пияна, приема музикални поздрави разчекната
 


Силиконка води телевизионно предаване полугола!

От няколко дни певицата с голяма гръд Биляна Василева, която се изявява с псевдонима Биби Пандора, приема музикални поздрави по една от музикалните малките екрани по доста нищожно облекло. Силиконката обилно вади голяма част от бюста си на показ, а измежду обичаните й пози е да стои с разчекнати крайници в средата на екрана, означават фенове на музикалната телевизия. В новото си амплоа Пандора обича да флиртува със феновете, насочва им закачливи подмятания, пита ги по кое време ще пият ракия дружно и даже намира общ език с почерпени фенове.
 Биби залага на нищожно облекло / Кадри: Биби залага на нищожно облекло  
 Силиконката Пандора: Изобщо не лизвам алкохол, 2,2 промила не са правилни!

 Участничка в

Василева притегли публичното внимание към себе си, откакто през август тази година беше спряна с колата си за инспекция от служители на реда. Пандора е била тествана с дрегер, който демонстрира 2,4 промила алкохол в кръвта на силиконката. Колата на Пандора незабавно е отнета, макар че силиконката изяснява, че не е използвала градусови питиета. Месец по-късно излиза и кръвната проба, която демонстрира 0 промила. Това мощно ядосва Биби, която упреква служителите на реда, че са работили непозволено.
 Разтворените крайници впечатляват някои фенове Разтворените крайници впечатляват някои фенове
" Въпреки че бях почтена, аз лежах в килията ", гневи се моделката със солидно количество татуировки по тялото си.

След като понатрупа популярност, Пандора се впусна и в състезанието " Мис Силикон ", само че не съумя да се пребори за купата. Доскоро беше водеща в друга музикална телевизия, само че след преместването си и изкарването на показ на голотиите, както и фриволното й държание притегля фенове от България и чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР