Еднопосочно движение на моторните превозни средства се въвежда в поредна

...
Еднопосочно движение на моторните превозни средства се въвежда в поредна
Коментари Харесай

Въвеждат еднопосочно движение в част от Източен

Еднопосочно придвижване на моторните транспортни средства се вкарва в поредна зона на Пловдив, този път на територията на регион „ Източен “. Тя обгръща всички улици в пространството сред бул. „ Източен “, бул. „ Княгиня Мария Луиза “, ул. „ Лев Толстой “ и ул. „ Богомил “.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ разясниха, че новата организация е в осъществяване на генералния проект за придвижване. Тя ще влезе в действие незабавно, откакто върху към този момент поставените стълбове бъдат инсталирани и всички нужни към 180 пътни знака.



В зоната има доста на брой дребни и относително тесни улици, по множеството от които и от двете страни са паркирани коли. Стига се до в допълнение напрежение в така и така натоварения трафик, застрашена е пътната сигурност на възпитаниците на редицата детски и образователни заведения, които се намират в региона.



Според специалистите от „ Организация и надзор на превоза “ еднопосочното придвижване в зоната ще облекчи трафика, като в същото време ще обезпечи повече места за прекъсване и паркиране.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР