Едномоторен самолет Пилатус се разби в сграда в италианския град

...
Едномоторен самолет Пилатус се разби в сграда в италианския град
Коментари Харесай

Малък самолет се разби в сграда в Милано, 8 загинаха

Едномоторен аероплан " Пилатус " се разруши в постройка в италианския град Милано. Загинали са всички на борда - шестима пасажери и двучленен екипаж, заяви италианската полиция.

Машината, която е изпълнявала частен полет от летище „ Линате ” посока Олбия на остров Сардиния, е паднала върху двуетажна постройка близо до спирка „ Сан Донато ” на метрото. За благополучие постройката е била в ремонт и в нея не е имало хора.

Загиналите са румънският водач, брачната половинка и детето му и петима техни другари. Според очевидци моторът на самолета горял и той паднал непосредствено надолу върху постройката, която била празна. Тя се възпламенила, както и паркираните на улицата коли. Намиращият се наоколо многоетажен паркинг към метрото останал незасегнат. Районът е отцепен. Третата линия на миланското метро работи, като жителите могат да употребяват единствено избрани изходи на спирката в съседство с нещастието.

Граждани, живеещи наоколо, чули стъклата на прозорците им да треперят. Поглеждайки на открито видели гъст пушек, а по-късно и пламъците.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР