Еднодневна ски ваканция на четиричленно семейство в Родопската яка край

...
Еднодневна ски ваканция на четиричленно семейство в Родопската яка край
Коментари Харесай

Между 50 и 200 лева излиза еднодневна ски ваканция в Родопската яка край Пловдив

Еднодневна ски почивка на четиричленно семейство в Родопската яка край Пловдив излиза сред 50 и 200 лв.. Ски база " Копривките " в парк " Родопи " е единственото място, което предлага опция за упражняване на ски спортове през почивка на учениците.

Пловдив

Мястото е желано от пловдивчани, които имат достъп до зимната планина единствено на 20 минути от огромния град.

Заради топлото време другите уреди край хижа Здравец не работят. Единствено на Копривките има отлични условия за каране на ски и сноуборд, изключително в случай че желаете да се научите да карате. Само на 25 км от Пловдив против 50 лв. с включено съоръжение и влек може да вземете първите си уроци по ски.
Митко Николов – състезателен клуб " Ски Копривки ": " Това си е общоприет плац за начинаещи, не е сериозна алпийски ски писта със стръмни наклони. Обработва се по общоприетия метод с механически сняг, тъй че да обезпечим зимата в топлото време. "
Преди две година и Пламена се научава да кара ски тъкмо тук. А в този момент брачният партньор ѝ се качва за първи път на сноуборд.
Александър Гьоревски: " За начинаещи си е напряко идеално. Започваме отсам и след това ще вървим малко по-далече. "
За младото семейство от Пловдив близостта на пистата е от първостепенно значение, а по-късно идва и икономическата страна на зимната екскурзия.
Александър Гьоревски: " Влекът, мисля, че беше 10 лв., ядене - до 50 лв. на семейство почти. Нещо по-икономично - зависи кой какво си е планувал. " Пламена Гьоревска: " Значително по-малко, в сравнение с в случай че сме на Банско примерно. "
Тази година цените на картите за влековете са 22 лв. за възрастни и 17 за деца. Цената за съоръжение чартърен е надлежно 25 и 15 лв.. Семейство с две деца приблизително ще би трябвало да похарчи сред 100 и 200 лв.. Заради огромните разноски по основаването на механически сняг при неналичието на натурален, издръжката на дребни ски писти става все по-трудна за наемателите. Затова и тази година пистата на Бяла църква в парк Родопи на този стадий не работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР