Едно време направихме доста повече отколкото една партия може да

...
Едно време направихме доста повече отколкото една партия може да
Коментари Харесай

Борисов към Фандъкова: Данче, забравиха какво ставаше на Богров! Не искаме Витошка да е пълна с джипове на мутри

Едно време направихме много повече в сравнение с една партия може да направи. Нещо лесно, тъй като преди нас нищо не бяха създали. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на Националната работна среща на Политическа партия ГЕРБ, написа Блиц.
 





" За какво създадохме ГЕРБ? Когато го създадохме, в какви условия го сторихме? Тогава съперниците ни в този момент бяха министри, първи дами и народът по всякакъв начин искаше да се отърве от тройната коалиция и по тази причина ни избраха. Тогава имаха други любимци, наричайки се десни и сини. Оказа се, че нито са десни, нито са сини, а са болшевики. Ето за какво аз мога да кажа благодаря за поддръжката, а вие да ми благодарите, че ви споделих това, че същинската дясна партия се споделя ГЕРБ и ще е ваш сътрудник, и на Германия и на Европейски Съюз. Бяхме си потребни, че с вашето финансиране, вие ни правихте през всички тези 10 година финансово самостоятелни. Можехме да си организираме партийни събрания, конгреси, срещи, семинари… Да можем да каним лектори и да не сме подвластни от никого. Ето по тази причина най-вече ви благодаря ", сподели още министър председателят.



" Създадохме ГЕРБ. Народът избор след избор ни даваше доверието си и в огромната си част ние го защитихме. Тогава споделиха от най-елементарните неща: " Не желаеме " Витошка " да е цялостна с джипове на мутри, да няма зеещи зелени пространства, желаеме автомагистрала като бели хора, ново метро, нови тролеи, трамваи и рейсове. Искаме нови детски градини ", тогава ги бяха приватизирали. Всичко това ние го направихме. Дори направихме много повече в сравнение с една партия може да направи. Но беше елементарно, тъй като преди нас нищо не бяха създали ", добави Борисов.



Борисов се обърна и към кмета на София във връзка изпълнени към този момент обещания от предизборни акции на ГЕРБ:

" Много бързо не помниха, Данче, какво ставаше на Богров събота и неделя. Бързо не помниха, тъй като бързо и ги оправихме ", подсети Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР