Едно от знаковите лица на Продължаваме промяната“ – Иван Христанов,

...
Едно от знаковите лица на Продължаваме промяната“ – Иван Христанов,
Коментари Харесай

След като напусна Промяната, Иван Христанов прави партия

Едно от знаковите лица на „ Продължаваме промяната “ – Иван Христанов, приготвя нов политически план, заяви 24 часа.

По думите му, " задачата му е да върне естествения диалог в политиката ".

Само преди 10 дни Христанов напусна " Продължаваме промяната ", като акцентира, че прави това от принципни  позиции.

Христанов се трансформира в една от емблемите на Политическа партия по време на ръководството им. Тогава той бе зам.-министър на земеделието и поведе борбата за изпъждане на частните компании от санитарния надзор на " Капитан Андреево ". Дори му бе назначена защита поради закани за живота.

Пред изданието Христанов споделя, че е отчаян от повторението на експанзията в политическия ни живот, от присвояването на това някой да споделя кой е черен и кой бял, кой е неприятен и кой добър.

„ Спомнете си поредицата от закани за арести. Бойко Борисов се заканваше да вкара в пандиза Ахмед Доган, Кирил и Асен - Бойко Борисов, преди този момент Костов сподели, че ще вкарва комунистите в пандиза и така нататък Този метод на говорене отхвърля хората да гласоподават ", уверен е Христанов. Това съгласно него пращало политиците надалеч от това, което вълнува жителите.

„ Хората не виждат нищо позитивно в политическия живот, виждат единствено кавги, не могат да извлекат изгода и смисъл от това “, съобщи още Христанов.

Той обаче остава безапелационен, че няма да каже нито дума против някогашните си съпартийци, тъй като е уверен, че не просто би трябвало да призове за връщането на естествения политически разговор, а и да го покаже. Признава, че има своите разлики с водачите на досегашната си партия, само че избира това да остане персонален диалог.

Загатва, че в центъра на плана му ще бъдат ползите на българския бизнес.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР