Едно от последните попълнения на ЦСКА - София Симеон Александров

...
Едно от последните попълнения на ЦСКА - София Симеон Александров
Коментари Харесай

Симеон Александров е под въпрос за мача на ЦСКА - София с Пирин

Едно от последните попълнения на ЦСКА - София Симеон Александров до последно ще бъде под въпрос за семейството на Пирин (Благоевград) в понеделник. 18-годишното крило към момента чака дебюта си с алената фланелка, откакто не попадна в групата за дуелите със Славия и Левски, само че той още веднъж може да се отсрочи. 

Пловдивчанинът е с контузия след дуелите на младежкия народен тим против Унгария и Сърбия, в които игра по 45 минути. Той пропусна вчерашната подготовка на “армейците ” поради пукната костица на дребния пръст на крайници. 

В групата на Саша Илич сигурно ще попадне друго ново попълнение - Марселино Кареасо, който записа цялостни 90 минути в контролата със Септември в паузата в шампионата. Той бе употребен на непривична позиция в центъра на терена във групировка 4-4-2 в ромб.

Все още не е ясно дали в тимовия лист ще бъде включен Жираир Шагоян, който имаше проблеми с документите, само че към този момент е картотекиран. Той обаче към момента има зад тила си прекомерно малко тренировки с “червените ”. 

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР