Едно от последните летни попълнения на ЦСКА - София Марселино

...
Едно от последните летни попълнения на ЦСКА - София Марселино
Коментари Харесай

Саша Илич готви промени в състава на ЦСКА - София

Едно от последните летни попълнения на ЦСКА - София Марселино Кареасо ще се завърне в стартовия състав на Саша Илич за гостуването на Ботев (Враца), написа " Тема спорт ". Колумбиецът направи мощен дебют с аления екип при успеха с 4:0 над Хебър, а по-късно се включи на равнище от аварийна пейка и против Ботев (Пловдив). Той завоюва дузпата, от която Дюкенс Назон означи победното попадение в Коматево. Кареасо още веднъж ще работи на позицията зад двамата централни нападатели във групировка 3-5-2, която Саша Илич употребява в последните седмици.

Сръбският експерт ще направи най-малко още две промени по отношение на почналите против Ботев (Пловдив). Със сигурност измежду титулярите ще се завърне и Дюкенс Назон, а с огромни шансове да започват от първата минута са още Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес. Наказан за срещата във Враца е Амос Юга, който в Коматево получи петия си жълт картон от началото на акцията.
 Бамба продължава да тренира настрана Бамба продължава да тренира настрана
Срещу " канарчетата " наложително бе сменен бранителят Иван Турицов. Той получи удар в глезена, само че тренира пълноценно в последните дни и ще бъде разполагаем на Саша Илич за гостуването на стадион " Христо Ботев ". Не е изключено измежду титулярите да се завърне Мено Кох, който не взе присъединяване в последните три срещи на " армейците ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР