Едно от основните утежняващи вината обстоятелства в случая с украинеца

...
Едно от основните утежняващи вината обстоятелства в случая с украинеца
Коментари Харесай

Адвокатката на Станислав, убил двама на Тракия: Тревата не е оказала влияние!

Едно от главните утежняващи виновността условия в тази ситуация с украинеца Станислав, предизвикал в ПТП гибелта на двама души, е използването на опиат. Защитата на Станислав - Нели Маркова, обаче изиска кратко произвеждане с разпит на две движимости лица, с цел да се разбере, че става дума за разграден до известна степен тетрахидроканабинол, само че във формата на метаболит, който съгласно движимостите лица е фармакологично неактивен, т.е. той не оказва въздействие на процесите в мозъка на водача. Това съобщи самата Маркова, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Тя обясни, че при съкратените процедури има два разновидността. В първия подсъдимият може да признае напълно обстоятелствата и обстоятелствата така, както са изложени в обвинителния акт. Във втория се приема, че доказателствата в огромната си част са събрани, какво е редът на Наказателно-процесуален кодекс, само че по някои от тях отбраната има известни забележки.

" В случая ние одобряваме, че не е необходим разпит на други движимости лица, а единствено на изготвилите съдебно-психологична експертиза. Защото следи от наркотични субстанции могат да се задържат в тъканите на човешкия организъм до месец. Това по никакъв метод не значи, че лицето е карало повлияно от опиат ", разяснява още защитничката на Станислав Пислар.

По думите й след разпита на двете движимости лица ще стане ясно, че в тази ситуация това, което са открили е метаболит на неразрешено вещество и че то е фармакологично неактивно. Ще разяснят и какво значи това.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР