Едно от най-странните открития правени някога на Марс е обект,

...
Едно от най-странните открития правени някога на Марс е обект,
Коментари Харесай

Мистериозен извънземен воин, заснет от Кюриосити на Марс

Едно от най-странните открития правени в миналото на Марс е обект, който поразително наподобява на извънземен боец.Странният обект се намира пред галактическия уред Кюриосити, когато марсоходът го снима.

 1 1 - Мистериозен извънземен боец, сниман от Кюриосити на Марс (видео)
Изглежда по този начин като че ли извънземният боец е подготвен да нападна всеки миг. Или може би е единствено любопитен дали роувърът е „ другар или зложелател “ …Скептиците считат, че обектът не е нищо повече от купчина камъни, насъбрани един върху различен.Други настояват, че това е скулптура, която е издигната в предишното в памет на някой от техните владетели или Бог, на който са се покланяли.
Четете още: На Марс е открит вход към мистериозна антична гробница (видео)Ентусиасти от Paranormal Crucible употребяват истинската фотография, която леко обработват с стратегия за редактиране, с цел да показват до каква степен „ боецът “ се вписва в познатия облик на Сив извънземен.

 2 1 - Мистериозен извънземен боец, сниман от Кюриосити на Марс (видео)
Мненията на специалистите са разнообразни … Едни считат, че на фотографията се вижда извънземно творение, до момента в който други не са толкоз уверени и мислят, че обектът е просто скално образувание.
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР