Едно от най-разпознаваемите, обичани и интелигентни лица на БНТ -

...
Едно от най-разпознаваемите, обичани и интелигентни лица на БНТ -
Коментари Харесай

Топ лице на БНТ: ООН е пълен провал, а Русия се заяви като световен терорист №1

Едно от най-разпознаваемите, обичани и интелигентни лица на Българска национална телевизия - Георги Ангелов, зае твърда позиция против Русия и проявената от нея експанзия. Всъщност, журналистът и преводач от дълго време жигосва Путин като терорист, само че в този момент написа изострен коментар и против Организация на обединените нации.

ЕТО КАКВО СМЯТА ГЕОРГИ АНГЕЛОВ:

Организация на обединените нации е цялостен неуспех, тъкмо както и саморазпусналото се през 1946 година ОН. И по какъв начин да бъде другояче, когато нарушителите стоят паралелно до своите жертви, терористите до тероризираните, блокира се всичко в Съвета за сигурност, разменят се нищо незначещи заявления... Русия е агресор, какъвто светът не помни от 1939 година, води чудовищна по своята неправда война, организира политика на геноцид по отношение на цивилното население в Украйна, в своето военно и стратегическо изтощение употребява неразрешени от Женевската спогодба оръжия, слага ултиматуми. А Организация на обединените нации, пропита от пагубно левичарство, просто жигосва.

В момента се води борба за Европа. Единствената мощ (а тя в действителност е огромна), с която разполагаме, е НАТО. И е време към този момент НАТО да слага ултиматуми! И е време България да престане да бъде безконечния " троянски кон ", безконечното " едва звено " и да заеме достойната твърда позиция.

Ако Русия не бъде спряна през днешния ден и върната там, където й е мястото, на следващия ден ще живеем в призрачен сън. Без никакви сантименталности и взаимни отстъпки. Без никакви ангажименти. Русия, която до момента финансираше целия международен тероризъм против демокрацията, в този момент към този момент намерено се съобщи като международен терорист номер едно. А с терористи не се договаря!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР