Едно от най-разпознаваемите имена в света на Counter-Strike Кени kennyS

...
Едно от най-разпознаваемите имена в света на Counter-Strike Кени kennyS
Коментари Харесай

Ново начало за легендата kennyS

Едно от най-разпознаваемите имена в света на Counter-Strike Кени " kennyS " Шръб най-сетне обърна нова страница в своята гейминг кариера. Френската легенда разгласи, че към този момент е част от Falcons, часове откакто стана ясно неговото овакантяване от G2 Esports.

27-годишният снайперист изкара пет години при " самураите ", част от които обаче минаха в ролята на основател на наличие и рекламно лице на марката. Преди това пък сътвори име за себе си като учредител на нападателния и опасен жанр на игра със снайпер в CS:GO, който му завоюва с изключение на множеството титли, в това число и един от Мейджър, многочислена фенбаза и почит от геймърите. За много дълъг интервал от време се очакваше френският играч да премине към VALORANT, само че откакто от Riot Games затрудниха прехвърлянето му към играта, очевидно Кени е размислил.

Новият дом на kennyS се назовава Falcons, където той още веднъж ще играе с обичаното си AWP, заменяйки Браян " ⁠Maka⁠ " Канда. В петицата на отбора от Саудитска Арабия новото попълнение ще срещне един от безконечните си съотборници в G2, Envyus, TITAN и Very Games - Нейтън " NBK- " Шмит. По този метод наподобява ще се заформи и едно много рисково френско трио от изброените двама и младока Кевин " misutaaa " Рабие в редиците на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР