Едно от най-популярните риалити шоута в света ще направи своя

...
Едно от най-популярните риалити шоута в света ще направи своя
Коментари Харесай

Риалити феноменът “Животът на Кардашиян” с премиера по DIEMA FAMILY

Едно от най-популярните риалити шоута в света ще направи своя дебют в българския ефир на 13 април в 19.00 ч. Зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да проследят живота най-обсъжданото семейство в Холивуд с епизодите на “Животът на Кардашиян ” всяка събота и неделя. Вълнуваща сантиментална история пък ще завоюва сърцата на феновете преди този момент с премиерния сериал „ Любовта не схваща от думи “ в 17.00 ч. В него два изцяло противоположни свята ще се преплетат, а зрънцето, което ги сплотява, ще бъде точно любовта.
 Животът на Кардашиян NOVA
Всяка събота и неделя от 19.00 ч. на показ ще излязат бракове, раздели, бебета и построяването на медийни и фешън империи в международния шлагер „ Животът на Кардашиян “ . Риалитито наблюдава живота на звездното семейство, до момента в който членовете му търсят популярност, благосъстояние и домакински разкош. Главните герои в поредицата са обичаните по целия свят сестри Кардашиян – Ким, Клоуи и Кортни, както и техните полусестри Кендал и Кайли Дженър. Те ще покажат на феновете на DIEMA FAMILY в дълбочина своето неизмеримо всекидневие.

Риалити шоуто „ Животът на Кардашиян “ носи на своите герои многомилионна вярна аудитория, която стои неотлъчно до тях и става част от живота им всекидневно в обществените медии. В изявление Сюзан Колб, президент на известната американка телевизия Е!, споделя за фамилия Кардашиян, че „ в своята същина те са необикновено обвързано, любящо, огромно семейство, което живее извънреден живот “.

Романтичната комедия “Любовта не схваща от думи ” пък ще наблюдава живота на младата Хаят - всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. Момичето, неотдавна завършилo университет и таман пристигнало в огромния град, мечтае да откри работа, с цел да не се наложи да се върне в родното градче и да се омъжи за определен от майка ѝ мъж. Докато се явява на разнообразни изявленията, Хаят се сблъсква с млад и надменен мъж на име Мурат, само че ориста отрежда това напълно да не бъде тяхната последна среща. Поредица от неточности и трудности ще основат комплицирани връзки сред нея и богатия правоприемник Мурат, и двамата ще осъзнаят, че са събрани от неразрушимия мост на любовта.-->
 Любовта не схваща от думи NOVA
Главните функции справедливо са поверени на надарените артисти Бурак Денис и Ханде Ерчел, чиято химия пред камерата е явна. Ролите на Мурат и Хаят толкоз им прилягат, че младите звезди са определяни като актуалните Кадир Инанър и Тюркан Шорай. Сериалът е дебют за режисьора Мюге Угурлар и й носи премия за най-хубава постановка през 2017 година
 Животът на Кардашиян NOVA
Как наподобява светът на богатите и известните и за какво любовта не схваща от думи? Не пропускайте да разберете отговора всяка събота и неделя от 13 април в „ Животът на Кардашиян “ от 19.00 ч. и „ Любовта не схваща от думи “ от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР