Едно от най-известните лица на бТВ, водещият на прогнозата за

...
Едно от най-известните лица на бТВ, водещият на прогнозата за
Коментари Харесай

Емил Чолаков напуска bTV

Едно от най-известните лица на бТВ, водещият на прогнозата за времето Емил Чолаков, напуща малкия екран, оповестиха от медията. Оттам не оповестяват къде отива да работи той, само че означиха, че напуща сферата на медиите, с цел да се занимава с метеорология.

Родом от Гоце Делчев, той е приключил „ Метеорология и геофизика “ в Софийския университет, след което се причислява към екипа на малкия екран през 2006 година, където от водещ се издига в началник екип „ Прогноза за времето “ в bTV Media Group. 

Той изрази тъгата си, че напуща бТВ и разяснява, че е обичал работата си там, само че е било време да научи нова специалност.

„ Емил Чолаков постоянно е бил е измежду най-ценените и уважавани сътрудници в екипа на bTV, само че макар че ще липсва както на нас, по този начин и за феновете, го поддържаме изцяло в желанието му да сбъдне още една своя професионална фантазия, обвързвана с метеорологията. Емо ще остане наш мечтан посетител и другар, като постоянно ще бъде ентусиазъм и добър образец за екипа на „ Прогнозата за времето “ по bTV “, разяснява Венелин Петков, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР