Едно от най-хубавите неща на култови сериали като Игра на

...
Едно от най-хубавите неща на култови сериали като Игра на
Коментари Харесай

Фен теориите за последния сезон на „Игра на тронове“

Едно от най-хубавите неща на паметни сериали като „ Игра на тронове “ е, че известността им ражда толкоз доста почитател теории, които от време на време са сносно премислени и на място, че се оказват законни и на процедура забавни. Няколко дни преди последния сезон на шоуто на тръгне на дребния екран, ето някои от най-популярните, от една страна неуместни, само че от друга - вероятни фен-теории, които се въртят из отдадените на сериала интернет конгреси, които може пък и да се осъществен, написа Cinefish.bg.

Всички от семейството Старк са родственици на Белите Бродници
 
 Всички от семейството Старк са родственици на Белите Бродници

Теорията гласи, че в предишното някой от семейството Старк е сключил договорка с Белите Бродници, като е взел бебе от техния тип и го отгледал като свое в сета на живите. Теорията допуска и че това е повода, заради която " постоянно би трябвало да има някой от Старк в Уинтерфел " - това било част от пакта сред Старкови и Бродниците. Теорията е забавна и ще сътвори значителен поврат, само че надали ще се осъществя.

Нощния Крал в действителност желае бебето на Сам

 Нощния Крал в действителност желае бебето на Сам
 
Крастър, бащата на Гили, пожертва всичките си синове в борбите с Белите Бродници. Тези синове в действителност станали част от тяхната войска. Бебето на Сам е единственият от потомците на Крастър, който би могъл да избяга от тази орис. Има една доктрина, че Кралят на нощта и Белите Бродници идват на юг от Стената, с цел да открият живия си брат, който им принадлежи. Има смисъл в такова случване на събитията, само че до в този момент нищо не ни подсказва, че историята може да тръгне в тази посока. 

Пакта на Седемте кралства ще се разпадне още веднъж

 Пакта на Седемте кралства ще се разпадне още веднъж
 
Преди Денерис и Джон предшественикът им Егон Завоевателят води война против Вестерос и сплотява седемте кралства под негово ръководство, като те били отделени територии, със лични владетели и ръководство. Някои хора имат вяра, че единственият метод, по който шоуто може да свърши, е Железният престол да стане неправилен - няма да има никой на трона, тъй като той към този момент няма да съществува. Тези царства ще станат самостоятелни още веднъж, тъкмо както Севера към този момент направи, когато номинира Роб, а по-късно и Джон за крал на Севера. Но защото „ Играта на тронове “ е отчасти въодушевен от английската история, възможностите това да се случи са доста дребни в сегашния политически климат.

Мъртвите членове на потеклото Старк ще възкръснат от криптите 
 
 Мъртвите членове на потеклото Старк ще възкръснат от криптите

След като Краля на нощта и армията му от мъртъвци се насочват към Уинтърфел, някои хора имат вяра, че мъртвите Старки в криптите ще се „ съживят “ - или с цел да се бият с Белите Бродници, или с цел да се борят дружно с тях. Представете си по какъв начин Нед Старк се завръща като зло зомби?! Това ще бъде много жесток поврат. Но е изцяло неуместен.

Вестерос ще бъде погубен изцяло
 
 Вестерос ще бъде погубен изцяло

В една от визиите си Денерис влиза в Дома на безсмъртните и той се оказва с опустошена тронна зала. Може просто това да е метафора, само че също по този начин може да предвещава, че освен Червената крепост, само че и целокупното кралство ще бъдат унищожени, и то евентуално от пожар. Това може да се случи в една от борбите в битката против Белите Бродници или може би във война сред Денерис и Церсей. Може би пък това ще бъде дело на драконите, или ще бъде просто пожар от обществен протест. В края на краищата,  Церсей към този момент има уклон към подобен вид заличаване. Тя в действителност може да взриви целия прокълнат град.

Джайм ще убие Церсей

 Джайм ще убие Церсей
 
В книгите от поредицата, по която е изработен сериала Церсей получава знамение, че „ valonqar “ (малкият брат) ще аргументи гибелта й. Тя постоянно е вярвала, че това е Тирион, само че евентуално ще е Джайм - той е роден след нея и това би било много подобаващ завършек на извратените им връзки. Въпреки че шоуто в никакъв случай не е споменавало съответно „ валонгара “, въпреки всичко би имало смисъл да се появи такава сюжетна точка, в случай че в действителност това е посоката, по която вървят и книгите…

Денерис и Джон ще имат бебе
 
 Денерис и Джон ще имат бебе

В този миг от развиването на телевизионната история,  всички ще бъдат шокирани, в случай че Денерис не се окаже бременна с бебето на Джон. Шоуто пусна много дебели подмятания в сезон 7 и този процес се предусеща като логическа последна точка на паралелните пътувания на Джон и Денерис дотук. Единствената причина, заради която това може да не се случи, е просто факторът време - с нахлуването на Нощния крал, е мъчно да се реши дали такава сюжетна линия ще продължи задоволително дълго, с цел да може Майката на драконите да има дете. Но най-малко сигурно тя би трябвало да забременее в 8-ми сезон…

***

HBO за „ Игра на тронове “ във обстоятелства и числа

Финалът на една епоха идва и всички почитатели на поредицата на HBO „ Игра на тронове “ тръпнат в очакване на началото на края, а то идва този понеделник, 15 април. Докато чакаме желаеме да споделим с вас няколко любопитни обстоятелството и числа, които демонстрират мащаба на продукцията през последните 9 години.

„ Игра на тронове “, чийто първи епизод бе с премиера на 17 април, 2011-та година се излъчва се в 207 страни и територии. Гледаемостта на всички сезони досега единствено за Щатите е 133,1 милиона (първи сезон – 9.3 млн.; втори сезон – 11.6 млн.; трети сезон – 14.4 млн.; четвърти сезон – 19.1 млн; пети сезон – 20.2 млн; шести сезон – 25.7 млн.; седми сезон – 32.8 млн.)

С повече от 100 лиценза за лъчение по света „ Игра на тронове “ е най-популярното заглавие в историята на HBO.

 © 2019 HBO Europe, Inc. All rights reserved 3

За всичките си осем сезона „ Игра на тронове “ е сниман в 10 страни: Северна Ирландия, Република Ирландия, Мароко, Малта, Испания, Хърватия, Исландия, Щатите, Канада и Шотландия. Първенец по брой местоположения за фотоси е Северна Ирландия с цели 49. Белфаст, в Северна Ирландия е домът на Titanic Studios, където има шест снимачни платформи, в които са построени Зимен било, Кралски чертог, Великата септа на Бейлор, Залата на лицата, Къщата на черното и бялото, и иконичната Тронна зала.
  
Постпродукцията на сезоните лишава много седмици, чийто брой нараства с всеки идващ сезон: първи сезон – 17 седмици; втори – 21; трети – 20; четвърти – 21; пети – 22; шести – 24; седми – 30, а постпродукцията на финалния осми сезон лишава цели 42 седмици.

 © 2019 HBO Europe, Inc. All rights reserved

 © 2019 HBO Europe, Inc. All rights reserved За всички осем сезона единствено в Северна Ирландия към постоянния снимачен екип са употребени 12,986 статиста.  По време на осмия сезон за разнообразни подиуми в Северна Ирландия са употребени близо 2 тона гумен материал и 1.5 тона метал за оръжия и са излети 1,300 бойни щита. Отделно за финалните 6 епизода са употребени над 18 000 литра подправена кръв, 40 километра плат за костюми; 21 000 свещи и 37 км въжета за прикрепване на разнообразни структури.

За впечатляващите образни резултати на сериала са работили 40 профилирани студиа от 13 страни, измежду които от Испания, Германия, Нова Зеландия, Китай, Швеция и Индия.

От четвърти сезон насам екипът, грижещ се за театралните маски и протези изразходва близо 11 000 кг силикон. Най-дългото слагане на театрален грим е било за актьорите, в роля на Децата на гората – цели 7 часа на човек.  Над 12 000 перуки са употребени през сезоните, а финалният тип на отличаващата се прическа на Денерис лишава повече от два месеца проби и тестване и седем прототипа.

За седемте сезона досега „ Игра на тронове “ има 132 номинации за Еми, от които печели 47, а Питър Динклидж е притежател на „ Златен глобус “ за ролята си на Тирион Ланистър.
Премиерата у нас на осмия и заключителен сезон на Игра на тронове “ е на 15 април – в 4:00 часа сутринта по HBO, от когато ще е наличен и в HBO GO, и още веднъж в 21:00 часа по HBO.

Имаме един уикенд време да си напомним по какъв начин се разви досега една от най-епичните истории от света на сериалите. Всички 67 епизода от 7-те сезона досега са налични в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР