Едно от най-често срещаните заболявания на гръбначния стълб в съвременния

...
Едно от най-често срещаните заболявания на гръбначния стълб в съвременния
Коментари Харесай

Домашен компрес изтегля солните отлагания в шията при остеохондроза – край с изтръпването, главоболието и умората:

Едно от най-често срещаните болести на гръбначния дирек в актуалния свят е шийната остеохондроза . Причината за възникването ѝ е най-често ограничаването в двигателната интензивност, което актуалния живот постоянно ни постанова. Човек работи осем часа, намирайки се в неестествено състояние, претоварвайки едни мускули и без да дава никаква работа на други.

От там придвижванията в гръбначния дирек стават еднотипни и водят до загуба на гъвкавостта и отсрочване на соли. Нарушенията на тази част на тялото мощно въздействат на общото положение на човек.  остеохондроза

Как да се отървете от този проблем? На шията са съсредоточени доста кръвоносни съдове и нервни окончания, които доставят тъканите на шията, лицето и главата с кръв.

И в случай че съдовете не се оправят със задачата си, то в този случай човек страда от главоболие, изтръпване на крайниците, мускулна уязвимост, непрекъснато се усеща изтощен. За благополучие едно простичко национално средство може да ви помогне, а приготвянето му е елементарно вкъщи. Ето по какъв начин се прави домашен компрес, който изтегля солта от шията :

 компрес остеохондроа

Вземете картофи, мед, борово масло и пригответе специален компрес при шийна остеохондроза . За задачата настържете обелените картофи на ситно ренде и смесете с мед в равни пропорции.

Получената примес разпределете върху шията и раменния пояс. Сложете марля от горната страна и направете превръзка с бинт или платнено парче.

След 2 часа махнете компреса и избършете с забрадка, потопена в топла вода. Намажете местата, върху които сте приложили компреса, с борово масло. За да получите упования резултат, процедурата би трябвало да се повтаря 10 дни поред.

Ще видите сами, че този способ е ефикасен!

Бъдете здрави!

Инфо: зажената.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР