Едно от най-честите извинения на жените, които спират да се

...
Едно от най-честите извинения на жените, които спират да се
Коментари Харесай

Може ли една майка да има и божествено тяло - отговорът за ФАКТИ дава бикини моделът Руми Калоферова

Едно от най-честите извинения на дамите, които стопират да се грижат за тялото си, е майчинството. Прекалено постоянно чуваме, че майките към този момент нямат време, с цел да спортуват, а в следствие вредят освен на външния си тип, само че и на здравето. Е, бикини фитнес моделът Руми Калоферова опровергава този стандарт пред микрофона на ФАКТИ, давайки персонален образец.

„ Съвета ми към актуалните дами е да се замислят за формата си преди да настъпи моментът, в който ще бременеят. С други думи - превърни здравословния метод на живот и спорта в част от живота си. Тогава, какъвто и интервал да настъпи в него, няма да те е боязън от последващия резултат, тъй като към този момент ще имаш построени верните привички, които са съществени за формата и визията ни “, сподели атлетичната майка.

Ако дамите съблюдават този принцип, тогава оправданието за неналичието на време няма да са годни, тъй като половината работа към този момент е свършена. Нужно е единствено човек да задели към час за спорт, възползвайки се от времето на детето в кушетката или до момента в който е под грижите на бащата. Все отново родителството би трябвало да е споделена отговорност, без значение от остарелите разбирания, че това е извънредно обвързване единствено на нежния пол.

„ Нека не забравяме, че това е доста специфичен миг за всяка една жена. Важното е да даваме всички нужни на организма ни субстанции “, добави Калоферова.

Има и един основен детайл, който постоянно бива подценяван от хората, без значение дали те са мъже или дами. Става дума за равнището на мотивацията. Нашата събеседничка е безапелационна, че „ отдадеността би трябвало да е на 100% “. Само по този начин е допустимо да има сполучлив баланс сред спорта, кариерата и фамилията. Все отново това са три основни аспекта на живота, които осмислят съществуването ни.

За десерт (да ни прости Руми за неприятната дума) си оставяме мнението на Руми Калоферова по тематиката с разликата сред мъжете и дамите във фитнеса. Чак толкоз ли сме разнообразни, когато стане въпрос за здравословния метод на живот или имаме повече сходства, в сравнение с бихме желали да си признаем? Ще разберете скоро! Междувременно може да прочетете и другите две любопитни тематики, които дискутирахме с красивата ни събеседничка - „ “ и „ “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР