Едно от любимите лица на bTV реши да си даде

...
Едно от любимите лица на bTV реши да си даде
Коментари Харесай

Едно от най-популярните лица на bTV реши да разпусне по доста нетрадиционен начин

Едно от обичаните лица на bTV реши да си даде малко отмора от малкия екран и да се позабавлява. Става въпрос за русата хубавица и новинарка Гена Трайкова, която от години е едно от разпознаваемите лица на медията. 

Гена Трайкова реши да слезе за няколко часа от дребния екран и да разпусне. Читател на Блиц засече хубавицата да разпуска на много ненадейно място.

Блондинката реши да се забавлява във вторник вечер и отиде на цирк. Новинарката на bTV бе напълно в женска компания по време на спектакъла на един от най-големите международни циркове, който имаше зрелище в " Арена Армеец ". 

Трайкова бе облечена доста безгрижно - с алено кожено яке, дълбоки черни потури и високи кецове. Тя хапваше пуканки, бъбреше по телефона и честичко се усмихваше. Преди да стартира представлението даже стартира да ръкомаха с ръце, като че ли танцува.

Направи усещане, че любимката от малкия екран не бе закачана от никого за подписи. На антракта Трайкова изчезна за миг, само че по-късно се появи и с усмивка догледа представлението до самия му край. След бурни аплодисменти на артистите, тя пое в незнайна посока, само че несъмнено удовлетворена, че си е дала малко отмора и се е насладила на забавни изпълнения
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР