Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са

...
Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са
Коментари Харесай

Трудната битка на семейството на Брус Уилис започва

Едно от огромните провокации пред медицината в последните десетилетия са заболяванията от рода на деменцията. Те стартират да се развиват след избрана възраст и фрапантно трансформират метода на живот на болния. Като лекуване за момента няма.

Точно такова е болестта на Брус Уилис - артистът приключи дейната си кариера предходната година, а преди седмица фамилията му заяви и каква тъкмо е диагнозата му. Уилис страда от фронталнотемпорална деменция - рядка форма на бързопрогресиращ тип деменция, прецизират от DW.

Единствената добра вест е, че цялото семейство на артиста е към него и прави всичко допустимо той да се усеща добре. Това са актуалната му брачна половинка Ема Хеминг с двете им дъщери Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.), както и някогашната му брачна половинка Деми Мур с трите им дъщери - Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (29 г.).

" Основното е да държат Брус деен. Графикът му всеки ден е напълнен с разнообразни занимания. Те се стараят да упражняват както тялото, по този начин и мозъка му ", разкрива източник, непосредствен до семейство Уилис, пред People.

Той добавя още, че 44-годишната Еми Хеминг прави всичко, с цел да сътвори допустимо най-вече мемоари на дъщерите си от татко им. " Тя желае те да си спомнят Брус като необикновен и занимателен татко. "

" Брус постоянно е вярвал, че би трябвало да употребява гласа си, с цел да оказва помощ на другите и да насочва вниманието към значими проблеми. Ние знаем в сърцето си, че - в случай че можеше през днешния ден - той би желал да притегли публичното внимание към страдащите от тази инвалидизираща болест и по какъв начин тя трансформира толкоз доста хора, фамилии ", беше посланието от специфичното изказване на огромното семейство на Брус Уилис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР