Едно от големите предимства на продуктите на Apple е, че

...
Едно от големите предимства на продуктите на Apple е, че
Коментари Харесай

Какво ще представи Apple на 10 ноември

Едно от огромните преимущества на продуктите на Apple е, че хардуерът и архитектурата им са особено пригодени за софтуера на компанията.

Този унисон е в основата на това джаджите на Apple да работят надеждно, с минимални бъгове и да устоят повече години.

Този месец чакаме да забележим идната стъпка в синергията сред програмен продукт и хардуер, защото Apple най-сетне ще покаже първите си компютри, оборудвани със така наречен Apple Silicon.
 Снимка 503606

Това е изразът, с който Apple посочва създадените от инженерите й компютърни чипове, които дават обещание най-различни усъвършенствания.

Технологията на Apple Silicon сплотява CPU и GPU съставените елементи с невронен процесор (NPU) в един общ пакет, като по този метод машините ще бъдат още по-ефективни и производителни.

Разбира се, към този момент е прекомерно рано да знаем тъкмо какви ще са параметрите и преимуществата на тези чипове, само че най-вероятно ще разберем още по време на неотдавна оповестеното от Apple събитие на 10 ноември.

От Bloomberg разкриват, че компанията е подготвила 16-инчов MacBook Pro с Apple Silicon, който ще бъде показан по време на събитието, само че е допустимо да забележим и още артикули.
 Снимка 503605

Сред тях са AirTags, които сякаш трябваше да се появят преди няколко месеца.

За тях знаем, че ще бъдат дребни и ще можем да ги употребяваме за следене на разнообразни предмети и обекти, и ще бъдат оборудвани с чип, който предлага по-акуратно следене от GPS или Wi-Fi.
 Apple iPhone 12, iPhone 11 и по-малката батерия в новите смарт телефони на компанията
Какво ни отхвърля от новия iPhone 12

Наистина ли желаеме подобен телефон...

AirTags най-вероятно ще бъдат налични в два размера и ще костват сред 69 и 99 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР