Едно нещо, заради което харесваме Джулия Фокс, е нестандартният ѝ

...
Едно нещо, заради което харесваме Джулия Фокс, е нестандартният ѝ
Коментари Харесай

По бански дори и в снежно време - Джулия Фокс ни показва как

Едно нещо, поради което харесваме Джулия Фокс, е ексцентричният ѝ метод към модата, с който постоянно ни изненадва. Актрисата и модел неведнъж ни е доказвала, че стилът ѝ е несравним и няма желание да се придържа към каквито и да било правила в модата. И за следващ път притегли вниманието ни с изявата си на Sundance Film Festival.
 Джулия Фокс с следващата фешън провокация в Лондон
Джулия Фокс стигна даже още по-далеч

Моделът с още една изумителна провокация

За събитието  е намерила метод да откри приложение на плетения си бял половинка бански, макар снежното време и зимни температури в щата Юта, където се организира то.

Банския си актрисата е облякла върху прилепнало черно боди с дълги ръкави и крачоли. И с цел да ѝ бъде въпреки всичко топло, върху тази композиция е добавила и пухкаво бяло палто от изкуствена кожа и ботуши. Финалният щрих на тоалета ѝ пък са дребната ѝ дамска чанта и черните слънчеви очила.

участва на филмовия фестивал като част от актьорския състав на идния психически трилър Presence, в който си партнира с Луси Лиу. Премиерата на кино лентата към този момент се е състояла на Sundance и му предстоят още няколко прожекции.
 Джулия Фокс откровенно за зависимостите и съвсем съдбовната свръхдоза
Джулия Фокс откровенно за зависимостите и съвсем съдбовната свръхдоза

Моделът смъква картите на масата

По-любопитното към работата по Presence е, че е сниман и редактиран единствено за към шест месеца. Освен това е бил сниман скрито през лятото на миналата година, написа Elle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР