„Едно неизвестно падна – вотът мина, но задачата остава с

...
„Едно неизвестно падна – вотът мина, но задачата остава с
Коментари Харесай

Социолог определи търсенето на подкрепа от няколко депутати като „приказка за наивници“ или „опасна политическа заблуда“

„ Едно незнайно падна – вотът мина, само че задачата остава с доста незнайни “, означи тя и добави: „ Не си представяхме, че толкоз елементарно и толкоз бързо ще се постави завършек на това ръководство. Икономическата обърканост, инфлацията, напрегнатата геополитическа конюнктура правеха по този начин, че никой не е изключително припрян да вземе властта “.

Според нея поради безпътицата в това Народно заседание ще се стигне до предварителни избори.

„ При който и да отиде третият мандат, няма да се сформира държавно управление в границите на този парламент “, предвижда пред БНР социологът и разясни, че на сцената още веднъж излиза президентът Румен Радев: „ В обстановка на рецесии тежестта на президента придобива едно измерение, което надалеч надвишава конституционната роля - дейна страна, която може да се окаже много деструктивна за политическия живот. На два пъти го виждаме “.

„ Много е значимо идващия парламент да е научил уроците за съдружните провали на сегашния и да се търси по-широко единодушие “, безапелационна е Боряна Димитрова.

По думите й сега се нуждаем от доста смислена актуализация на бюджета. Според нея в разглеждането на актуализацията ще се видят „ пътечки, сигнали накъде можем да мислим за бъдещи обединения или съвпадения в съществени стопански правила “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР