Едно 11-годишно момче прекара повече от три месеца, изминавайки близо

...
Едно 11-годишно момче прекара повече от три месеца, изминавайки близо
Коментари Харесай

Вълнуващата история на едно 11-годишно момче, което извървя 2800 км, за да види баба си

Едно 11-годишно момче прекара повече от три месеца, изминавайки близо 2800 км от Сицилия до Лондон, единствено с цел да може да посети баба си по време на пандемията от ковид тази година, описват от.

Ромео Кокс и 46-годишният му татко Фил се бориха с диви кучета, опитомиха безпризорно магаре и спаха под звездите по време на приключението си, което трогна целия свят. Двамата потеглиха от столицата на италианския остров Палермо на 20 юни и прекараха идващите 93 дни в вървене из Италия, Швейцария, Франция и най-после Англия, „ единствено с цел да видят баба “.

on Jun 18, 2020 at 1:39am PDT

С засегнати крайници и книга, цялостна с истории, най-после татко и наследник стигнаха до площад „ Трафалгар “ на 21 септември. А след още няколко дни на наложителна карантина, съумяха да се съберат със 77-годишната баба Розмари.

Ромео споделя за вълнуващото си странствуване:

„ Загубихме се няколко пъти, спахме под гнездо на оси, което не беше добра концепция, разкървавихме краката си, само че в никакъв случай не си помислихме да се откажем. Колкото повече се приближавахме, просто си мислех, че скоро ще видя баба си и се вълнувах доста. Нямам самообладание да ѝ дам прегръдка – мина повече от година, откогато я видях за финален път. По време на пандемията тя беше сама. Сега се усещам изтощен – като остарял 100-годишен мъж – само че беше толкоз занимателно. “

on Jul 15, 2020 at 10:53am PDT
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: основен месец, който носи шанс и положителни благоприятни условия На фокус
Ромео, чийто татко е англичанин, а майка му Джована Стопони е италианка, прекарва две седмици под карантина, преди да може да се събере с старата си баба, която живее в Уитни, югоизточна Англия.

Усилията на Ромео, който предходната година се реалокира да живее в Палермо, събраха над 11 000 английски лири за благотворителната организация за обучение на бежанци.

Ромео стартира скрито да възнамерява пътуването си, с цел да види баба Розмари по време на пандемията. Но защото по това време няма самолети, летящи за Англия, той измисля проекта за прехода.

on Jul 7, 2020 at 1:31am PDT

„ Дори след карантината си помислих, че ходенето може да е ново прекарване. Попитах родителите си и те споделиха „ не “ повече от 50 пъти. В последна сметка се съгласиха – при изискване, че планираме всичко да е безвредно в изискванията на COVID-19. “

Приключението ги е срещнало с доста общителни непознати, преди да вербуват магарето Педро, което да им помогне да носят движимостите си. Идеята им е била да не употребяват бензин, тъй че изминават повече от 80% от пътуването, употребявайки също ветроходна лодка и колела.

on Jul 31, 2020 at 12:37pm PDT

Когато двамата най-сетне идват на улицата, на която са живяли преди в Хакни, Източен Лондон, всички излизат да ги приветстват.

Фил споделя:

„ Много хора откликнаха, тъй като с толкоз доста мрачни и тежки вести това е нещо в действителност позитивно. В началото ходенето беше малко разочароващо, само че по-късно стана в действителност красиво. Бавното пътешестване е в действителност особено. Ромео в никакъв случай не се оплакваше, ставахме в 5 сутринта и вървяхме, до момента в който слънцето залезе. “

on Oct 4, 2020 at 8:35am PDT

„ Беше особено преживяване, което да споделя със сина ми, и нещо, което и двамата в никакъв случай няма да забравим през целия си живот. Губихме се постоянно и попадахме във всевъзможни завършения. Някои неща се разбрахме в никакъв случай да не споделяме на мама. “

on Oct 6, 2020 at 3:02am PDT

Не пропускайте да гласувате за в състезанието Сайт на годината!

1. Последвайте линка , изберете категория Медиен уебсайт и натиснете „ Напред “ .

2. Изберете „ Ох, на мама! “ и натиснете „ Напред “ .

3. Въведете нужните данни и натиснете „ Изпрати “.

4. Потвърдете гласа си в линка, изпратен на посочения от вас имейл .

 ох на мама ohnamama.bg

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР