Едни се ежат за други избори, други подло се ритат

...
Едни се ежат за други избори, други подло се ритат
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич на 14-и март ще видите...

Едни се ежат за други избори, други подло се ритат по ротационните кокалчета, а времето за същинска смяна си върви. Как да се случи на фона на политическите пазарлъци - разпознаващ подправеното от достоверното, описващ с безподобен подигравателен звук, глас извисява Иво Беров. 

Ядрената спекулация, която към този момент се пробва да запуши неуместните усти. Новите блокове на АЕЦ “Козлодуй ”са напът да се трансфорат във финансова яма с неразбираем резултат в случай че политиците не съблюдават закона и вместо да се вслушат в безспорните потенциали на проф. Георги Касчиев, енергийните вождове го разкарват поради обществено изразени рецензии. Какво има да каже Касчиев, слушаме в “Честно казано ”.

Руската зимна атака, забуксува в украинската тиня и спря като скърцаща става машина. Думите са на познавача на военната история, писателят Камен Невенкин, който невъзмутимо обработва информация за бойната линия, вместо да се впечатлява от залповете на пропагандата. Доколко това са две напълно разнообразни действителности?

Денят, в който Висш съдебен съвет се вмеси във войната на Софийските прокуратури, районната на Мартин Нотариуса и градската на Пепи Еврото. Ще се откри ли в ротационната ролетка отчетлив правосъден министър - в студиото влиза подалият сигналът до правосъдното министерство, юрист Минчо Спасов. 

В в четвъртък, в 8 ч. вечерта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР