Едни от най-трудните за редуциране мазнини са тези в областта

...
Едни от най-трудните за редуциране мазнини са тези в областта
Коментари Харесай

5 комбинации от храни, които топят коремчето

Едни от най-трудните за съкращаване мазнини са тези в региона на талията. Без постоянна физическа интензивност и извършения, няма по какъв начин да стопим коремчето. Но храненето е не по-малко значимо. Затова споделяме 5 комбинации от храни, които могат да спомогнат да се разделите с непотребните мазнини по-бързо.

Извара/скир, горски плодове и бадеми

Когато желаете да отслабнете е значимо да добавите към менюто си първокласен протеин, като нискомаслена извара или исландския млечен артикул с съвсем никакви мазнини наименуван скир.

Протеините ни дават сила, задоволеност.

Също по този начин, протеините с постепенно асимилиране, ни обезпечават аминокиселината триптофан, която ни оказва помощ да спим добре, успокоява мозъка. Към изварата или скира не забравяйте да добавите горски плодове и сурови или печени бадеми, само че без сол. Те са богати на антиоксиданти и също спомагат за елиминирането на непотребните мазнини.

Листни зеленчуци с авокадо

Зелените листни зеленчуци като спанак, зеле кейл, маруля, имат ниско наличие на калории и са чудесни за вашето коремче, тъй като му обезпечават фибри, подобряващи храносмилането. Освен това обезпечават и значими хранителни субстанции като калций, който е значим за топенето на непотребните мазнини.

От друга страна, има положителни мазнини като авокадото, които ни обезпечават сила, задоволеност и спомагат за изгарянето на непотребните такива. Ето за какво не пропускайте да си приготвите здравословна салата със зелени листни зеленчуци и авокадо.

Яйца, люта чушка и грейпфрут

Когато желаете да свалите коремните мазнини и въобще да отслабнете, включете в менюто си яйца. Много добър източник на протеини са, богати на белтъчини, спомагащи за построяването на мускули.

Ако сте фенове на лютите чушки, прибавете малко количество от тях към яйцата. За капсаицина открит в лютите чушки е потвърдено, че потиска апетита и покачва способността на тялото да изгаря мазнините като сила. За край се насладете на половин грейпфрут. Той е богат на фитохимикали, които форсират изгарянето на непотребните мазнини.

Спанак, ябълка, джинджифил

Ако сте фенове на смутитата, няма потребност да се отказвате от тях, когато се пробвате да стопите мазнините в региона на талията. Пригответе си засищаща напитка със спанак, ябълка, джинджифил и вода. По предпочитание може да я обогатите с ядки, ленено семе или чия. Получавате значими хранителни детайли, малко калории, повече сила, а джинджифилът спомага за топенето на мазнините.

Киноа, авокадо, черен фасул

Киноата е суперхрана, подобаваща за вашата здравословна диета. Тя е богата на аминокиселината лизин, която освен спомага за изгарянето на мазнини, само че и оказва помощ за поддържането на здрави кости и кожа. Редовната консумация на киноа, спомага за построяването на мускули.

От друга страна, черният фасул постоянно участва в диетичните режими на хранене. Той е растителен източник на протеини, фибри. Може да си го приготвите под формата на салата с киноа, авокадо или да го замените с парче риба, пилешко.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР