Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас вчера

...
Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас вчера
Коментари Харесай

Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл Оркестър без име

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи актьори у нас през вчерашния ден се събраха за първа подготовка на най-мащабния мюзикъл, юридически в миналото у нас – ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сюжети на великия Станислав Стратиев ще оживеят на сцената на Арена Армеец на 1 ноември.
Под управлението на режисьора на мюзикъла Борис Радев и в приповдигнато въодушевление, актьорите имаха опция за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена „ Оркестър без име “. Звездният състав включва едни от най-ярките и имените гении, които ще се превъплътят в обичаните облици на емблематичните и извънредно занимателни герои от безконечната класика.
Със задачата да пресъздаде облика на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема артистът Станимир Гъмов. В ролята на именития бас-китарист на групата Павел ще влезе носителят на „ Икар “ 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра ще забележим артистът Стефан Щерев, който ще се превъплъти в облика на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Уремов, а ролята на колоритната Рени ще изиграе младата и очарователна певица Неделяна Христова – Нел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР