Едни от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” - Галена

...
Едни от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” - Галена
Коментари Харесай

Забъркаха поп-фолк звезди в измама

Едни от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” - Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Преслава и Емилия, станаха обект на машинация в интернет.

Техни лайв видеа, оповестени в формалните им Facebook страници, бяха употребявани от измамници за основаване на наличие на подправени профили с имената и фотосите на изпълнителките, за кражба на средства от потребителите в обществените мрежи, оповестяват в Планета тв.

С обещания за огромни парични награди, недоброжелатели предизвикват почитателите да се записват и да заплатят сума с кредитна карта, с цел да получат достъп до лайфовете. Те употребяват разнообразни похвати, измежду които чат диалози от съответната подправена страница на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Емилия и Преслава, с цел да подлъжат аудиторията и да предизвикат осъществяване на заплащане.

„ Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, както Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Емилия и Преслава изрично осъждат тези дейности, изключително в миг, когато хората имат още повече потребност от хубави страсти, музика и занимания, и декларират, че в никакъв случай не са претендирали средства от феновете си, с цел да ги радват с шлагерите си! В дългогодишната си история, телевизия “Планета” в никакъв случай не е събирала персонални данни от феновете и почитателите си, както и финансови средства, а всяка публична игра на медията е била оповестявана в формалния уебсайт planeta.tv “, се споделя още в публично изказване на малкия екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР